Μπαλίτσα με παιδιά στην Νάξο ο Λεβαντόβσκι - Sports & Gossip - SPORT 24
SPORTS & GOSSIP

Μπαλίτσα με παιδιά στην Νάξο ο Λεβαντόβσκι

Μπαλίτσα με παιδιά στην Νάξο ο Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτο Λεβαντόβσκι μετά την Μύκονο βρέθηκε και στην Νάξο μαζί με την σύζυγο του με σκοπό να περάσει λίγες ημέρες και έπαιξε μπάλα με πιτσιρικάδες (VIDEOS)!

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου περνά τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του στην Ελλάδα και μετά την Μύκονο ταξίδεψε μέχρι την Νάξο. Μόλις έγινε αντιληπτός αμέσως περικυκλώθηκε από κόσμο, ενώ δεν χάλασε το χατήρι πιτσιρικάδων να αλλάξει μερικές πασούλες μαζί τους!

Δείτε τα βίντεο από το sportcyclades.gr όπου στο πρώτο ο Λεβαντόφσκι δεν βγάζει φώτο με τα παιδιά, ωστόσο ένας πιτσιρικάς λέει: "Δεν πειράζει. Ακούμπησε την μπάλα μου ρε, το πιστεύεις;"

LEGENDS: Οι θρύλοι του ποδοσφαίρου έχουν τη δικιά τους στέγη στα footshirts!

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Μπουφόν: Κάθισε τέρμα στις διακοπές του σε αγώνα πιτσιρικάδων  SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24