GAMES

Αρχίζουν οι... μάχες στο EuroLeague Escape Room!

Αρχίζουν οι... μάχες στο EuroLeague Escape Room!
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Το EuroLeague Escape Room έχει ανοίξει τις πύλες του από το Δεκέμβριο και τα site της 24Media μπαίνουν στο... παιχνίδι της απόδρασης. Το Sport24.gr προ(σ)καλεί το Contra, το News247, το Oneman και το Ladylike σε μία μάχη άνευ προηγουμένου για την κατάκτηση του τροπαίου!

Το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room άνοιξε τις πύλες του στις 23 Δεκεμβρίου , προσφέροντας μία μοναδικά διασκεδαστική εμπειρία στους λάτρεις του μπάσκετ και όχι μόνο. Μία πρωτοποριακή ιδέα στον τομέα των adventure games, την οποία μπορείτε να ζήσετε πηγαίνοντας στο χώρο του GAME OVER, στον 1ο όροφο του Village Shopping & more στου Ρέντη.

Το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room είναι το πρώτο μεγάλο outdoor project της 24Media και του Sport24.gr, του Νο1 ελληνικού αθλητικού site, το οποίο συνεργάζεται με την Turkish Airlines EuroLeague και την κορυφαία εταιρεία δημιουργίας Escape Room, την GAME OVER, για να σας προσφέρει ένα καταπληκτικό σενάριο, όπου καλείστε να κλέψετε το κύπελλο της διοργάνωσης, όπως δηλαδή συμβαίνει και στο διαφημιστικό τρέιλερ της διοργάνωσης για τη σεζόν 2016-2017!

Έτσι κι εμείς, ως Sport24.gr, θα δώσουμε το δικό μας αγώνα για να πάρουμε στα χέρια μας το τρόπαιο. Αλλά επειδή δεν θέλουμε να... αγωνιστούμε μόνοι μας, έχουμε τη χαρά και την τιμή να προσκαλέσουμε στο Turkish Airlines EuroLeague Escape Room και τα υπόλοιπα site της 24Media, σε ένα μίνι πρωτάθλημα, όπου μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής! Κοινώς, το Sport24.gr, το Contra, το News247, το Oneman και το Ladylike θα στείλουν τους... επίλεκτούς τους και η ομάδα που θα ολοκληρώσει την αποστολή της σε λιγότερα λεπτά, θα στεφθεί πρωταθλήτρια της 24Media. Κάτι που θα μάθουμε σε λίγες μέρες.

Αρχίζουν οι... μάχες στο EuroLeague Escape Room!
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Για όλους εσάς όμως, που δεν ανήκετε στην 24Media, το Turkish Airlines EuroLeague Escape Room δεν είναι απλά μια εμπειρία, αλλά και μια ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της EuroLeague. Πώς; Όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός από το να περάσουν καλά, λύνοντας γρίφους και κλέβοντας το τρόπαιο, προκειμένου να αποδράσουν από το δωμάτιο, μπαίνουν σε κλήρωση, όπου μία τυχερή παρέα 3-6 ατόμων θα παρακολουθήσει από κοντά το Final Four, που θα διεξαχθεί από 19 Μαΐου έως και 21 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη!

Γι' αυτό μην αργείτε! Μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι. Κάντε την κράτησή σας ΕΔΩ

Photo Credits: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ