VIRAL

Ζουράρις: "Ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα, όταν τελειώσει το Mετρό. Δηλαδή, ποτέ!"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑ'Ι'ΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΑΟΚ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑ'Ι'ΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΑΟΚ MOTION TEAM - ()

Ο Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, "έμπλεξε" τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο ερώτησης για την πρόοδο των εργασιών του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο "Δικέφαλος"; Δείτε την απάντηση.

Στο εργοτάξιο του αμαξοστασίου του μετρό της Θεσσαλονίκης με αφορμή τον Αγιασμό που έγινε βρέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις. Όταν ρωτήθηκε για την πρόοδο των εργασιών και την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης του έργου, επιφύλασσε μια διαφορετική (της αναμενόμενης) απάντηση. Ανέφερε τον ΠΑΟΚ και την ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δείτε τι απάντησε:

"Για τα εγκαίνια της επανενάρξεως του μετρό, η σοβαρή ερώτηση είναι πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα, όταν τελειώσει το μετρό. Δηλαδή, ποτέ! Επομένως, όπως είπε και ο δήμαρχος Μπουτάρης, το μετρό πρέπει να συνεχίζεται επ' αόριστον. Μέχρι το 2050, είπε ο Μπουτάρης. Άρα το 2051, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ποτέ "νεκροφόρο": το ποτέ ποτέ και το ποτέ δημιουργικό: το ποτέ του Μπουτάρη".

Παρακολουθήστε το παρακάτω video:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ