VIRAL

Τζιάνι Μπελίνι, ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή άλμπουμ με αυτοκόλλητα

Τζιάνι Μπελίνι, ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή άλμπουμ με αυτοκόλλητα

Ο Ιταλός, Τζιάνι Μπελίνι, διαθέτει μία τεράστια συλλογή από άλμπουμ με αυτοκόλλητα τα οποία φτάνουν τις 3.800! (VIDEO)

Η συλλογή άλμπουμ με αυτοκόλλητα για πολλούς αποτελεί χόμπι, για άλλους όμως είναι τρόπος ζωής. Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Τζιάνι Μπελίνι. Πρόκειται για έναν Ιταλό ο οποίος μπορεί να υπερηφανευτεί ότι έχει τη μεγαλύτερη συλλογή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Great Big Story" παραδέχτηκε ότι έχει στην κατοχή του 3.800 άλμπουμ ξεκινώντας από το πρώτο εκείνο που κυκλοφόρησε το 1970 με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικού.

"Έχω ξοδέψει περίπου 150 με 200.000 ευρώ για αυτή τη συλλογή. Το να ανοίγεις το πρώτο φακελάκι είναι σαν να ξεκινάς ένα κυνήγι θησαυρού. Είναι αυτή η αίσθηση ότι ανοίγεις κάτι και δεν ξέρεις τι θα βρεις μέσα. Μπορεί να είναι χαρά γιατί βρήκες ένα αυτοκόλλητο που έψαχνες, αλλά και λύπη επειδή βρήκες κάποιο που ήδη είχες" τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια μιλώντας για τη συλλογή του είπε: "Η συλλογή μου έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και με τα χρήματα που έχω δαπανήσει σε αυτή θα μπορούσε να είχα δύο σπίτια, το ένα στη θάλασσα και το άλλο στο βουνό. Αν έπρεπε να την πουλήσω, θα ήταν σαν να έδινα ένα κομμάτι της ζωής μου".

Δείτε το VIDEO από τη συνέντευξη

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ