VIRAL

Το Σαν Μαρίνο πάει Μουντιάλ το... 2026

Το Σαν Μαρίνο πάει Μουντιάλ το... 2026

M' ένα λιτό, αλλά άκρως κατατοπιστικό tweet, ο επίσημος λογαριασμός του Σαν Μαρίνο έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2026, ύστερα απ' την επισημοποίηση των αλλαγών απ' τη FIFA.

Το μεσημέρι της Τρίτης (10/01) επισημοποιήθηκαν οι κοσμοϊστορικές αλλαγές που αφορούν στη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου απ' το 2026 και ύστερα.

Η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως αυξάνονται οι ομάδες από 32 σε 48, το οποίο σημαίνει πως περισσότερες χώρες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Μάλιστα, μεταξύ αυτών που είδαν με "καλό μάτι" τις αλλαγές, ήταν και το... Σαν Μαρίνο, το οποίο μ' ένα λιτό, αλλά άκρως κατατοπιστικό tweet, έδωσε στίγμα και έθεσε υποψηφιότητα για το 2026! Προφανώς, το συγκεκριμένο -χιουμοριστικό- ποστάρισμα δεν άργησε να γίνει... viral.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο, το Σαν Μαρίνο είχε ανοίξει βεντέτα με τον Τόμας Μίλερ, ύστερα απ' ένα υποτιμητικό σχόλιο του Γερμανού επιθετικού γι' αυτής της δυναμικότητας τις ομάδες.

Δείτε το tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλερ: "Δεν έχει νόημα να παίζεις με ομάδες όπως το Σαν Μαρίνο"
Στην αντεπίθεση το Σαν Μαρίνο: Απίστευτη απάντηση στον Μίλερ
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ