VIRAL

Θεϊκή απάντηση του Τζέραρντ

Θεϊκή απάντηση του Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ ρωτήθηκε για το ποια ομάδα πήρε το Champions League το 2006 και η απάντηση του κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ και Ρίο Φέρντιναρτν κλήθηκαν να σχολιάσουν όλα όσα έγινα το βράδυ της Τετάρτης (22/11) στους ομίλους του Champions League. Εκεί όπου οι αγγλικές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Τότεναμ και Λίβερπουλ είναι όλες στην πρώτη θέση των ομίλων τους.

Αν αυτό παραμείνει και την τελευταία αγωνιστική (η Σίτι έχει εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά) θα είναι για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2005-06. Τι είχε συμβεί τότε; Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Άρσεναλ είχαν φτάσει μέχρι στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου τους και μάλιστα η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής. Γκάρι Λίνεκερ, ρώτησε τους τρεις συμπαρουσιαστές του ποια ήταν όμως η ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο εκείνη τη σεζόν και κανένας τους δεν ήξερε την απάντηση. Τότε το λόγο πήρε ο Στίβεν Τζέραρντ και με αρκετή δόση χιούμορ έβγαλε όλους από τη δύσκολη θέση.

"Δεν μπορώ να θυμηθώ. Πιθανότατα ήμουν ακόμα μεθυσμένος από την κατάκτηση του τροπαίου το 2005" απάντησε ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ με τους υπόλοιπους να ξεσπούν σε γέλια. Φυσικά, η σωστή απάντηση είναι η Μπαρτσελόνα η οποία είχε επιβληθεί στον τελικό με 2-1. Ο Κάμπελ είχε ανοίξει το σκορ στο 37' και στη συνέχεια οι Καταλανοί με δύο τέρματα από τους Ετό (76') και Μπελέτι (81') είχε φτάσει στην κατάκτηση του Champions League για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ