VIRAL

Οι απορίες της Μενεγάκη για τον Αντετοκούνμπο

Οι απορίες της Μενεγάκη για τον Αντετοκούνμπο

Η Ελένη Μενεγάκη έμοιαζε εντυπωσιασμένη από τα προσόντα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα πόδια του οποίου υπολόγισε στα 1,7 μέτρα και 50 πόντους τον... υπόλοιπο.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός της πενταδάτης παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο επικείμενο All Star Game του ΝΒΑ, με την ξανθιά παρουσιάστρια να προβάλλει μια σειρά από απορίες για τα προσόντα του 22χρονου παίκτη των Bucks.

Αρχικά η ωραία Ελένη εντυπωσιάστηκε από τα 30 εκατοστά... παλάμης του Γιάννη. "Ρε παιδιά, πώς πιάνει αυτός το ξυραφάκι να ξυριστεί με τόσο μεγάλα δάχτυλα και παλάμη; Τα ελέγχει αυτά τα δάχτυλα;" αναρωτήθηκε η Μενεγάκη που εν συνεχεία καταπιάστηκε με το... μάκρος των ποδιών του Αντετοκούνμπο.

"Δηλαδή το πόδι του πόσο μάκρος έχει ρε Γρηγόρη; Το έχεις ψάξει ποτέ; Σκέφτομαι αφού είναι 2.12, μπορεί να είναι και 1,70 το πόδι", υπολόγισε όλο σκέρτσο η Μενεγάκη, έχοντας έτοιμη την απάντηση στην ερώτηση της συνεργάτιδας της για το πόσο είναι ο κορμός του μαζί με το κεφάλι.

"50" είπε αφοπλιστικά η Ελένη, δίνοντας ως παράδειγμα τα κορίτσια με ψηλά πόδια... Οι απορίες δεν τελείωσαν εκεί καθώς σειρά είχε αυτή που αφορούσε τον τρόπο που αγκαλιάζει ο Γιάννης μια κοπέλα με τόσο μεγάλο άνοιγμα χεριών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ