VIRAL

Ο σωσίας του Μέσι είναι πιο... φτυστός από τον Αργεντινό!

Ο σωσίας του Μέσι είναι πιο... φτυστός από τον Αργεντινό!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι ένας και μοναδικός, όπως αποδεικνύει ο σωσίας του από το Ιράν, ο οποίος είναι ίδιος ο Αργεντινός! (video)

Ονομάζεται Ρεζά Παραστές, αλλά ακούει και στο "Λιονέλ Μέσι". Ο λόγος είναι πρόδηλος, η ομοιότητα με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ένας Ιρανός δεν μπορεί να... κυκλοφορήσει στη γειτονιά του στην Τεχεράνη χωρίς να τον σταματήσει το πλήθος, ζητώντας του ένα αυτόγραφο. Ο ίδιος δεν... αντιστέκεται πλέον και υποκύπτει στη λαϊκή απαίτηση. Αυτόγραφα, φωτογραφίες, φιλιά με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές, σαν να είναι στην πραγματικότητα ο 29χρονος "μάγος" της μπάλας.

Τα μάτια, η μύτη, το βλέμμα, ακόμα και τα μούσια και το χτένισμα είναι κάτι παραπάνω από ίδια με εκείνα του Μέσι και η ομοιότητα οδήγησε τον πατέρα του να του δώσει συμβουλή να παραστήσει τον Αργεντινό.

"Την πρώτη φορά που αποφάσισα στα σοβαρά να βγάλω φωτογραφία με αθλητικά και να συστηθώ ως σωσίας του Μέσι, ο πατέρας μου με ενθάρρυνε. Μου είπε 'κάντο'", παραδέχεται ο Παραστές, ωστόσο δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα από αυτήν την ομοιότητα.

"Ήταν ο αγώνας μεταξύ Ιράν και Αργεντινής και ο Μέσι σκόραρε στα τελευταία λεπτά, οδηγώντας το Ιράν στον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο πατέρας μου είναι ποδοσφαιρόφιλος, οπότε μου τηλεφώνησε και μου είπε 'μην έρθεις στο σπίτι απόψε', επειδή νόμιζε ότι εγώ είχα πετύχει το γκολ. Δεν με άφησε να γυρίσω".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ