VIRAL

Ο Γιώργος Μαυρίδης παίζει ξανά μπάλα!

Ο Γιώργος Μαυρίδης παίζει ξανά μπάλα!

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο "Nomads", ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει αποδείξει ότι διαθέτει πολλά ταλέντα και μία πολύ πλούσια δραστηριότητα. Σ' αυτή εντάσσεται και η συμμετοχή του στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς (αγωνίζεται στην β' κατηγορία της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας).

Μετά τη συμμετοχή του στο "Nomads" εντάχθηκε και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας και οι άνθρωποι του συλλόγου τον καλωσόρισαν με ανάρτηση στο facebook, συγχαίροντάς τον και για την κίνησή του να χαρίσει όλη την αμοιβή του για τη συμμετοχή του στο "Nomads" για την ανακαίνιση του Παιδογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

"Ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο παλαιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της, Γιώργος Μαυρίδης, με σκοπό να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Με την ευκαιρία, θέλουμε να τον συγχαρούμε ολόψυχα για την υπερανθρώπινη ενέργεια του να χαρίσει όλη την αμοιβή του (που ξέρουμε ότι ήταν υψηλή) για τη συμμετοχή του στο γνωστό παιχνίδι του Αnt1, για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Κίνηση από πλευράς του, που έχει επαναληφθεί στο παρελθόν και που για μας που τον γνωρίζουμε δεν αποτελεί έκπληξη. Για μια ακόμα φορά απέδειξε την ευαισθησία και το μεγαλείο ψυχής, που διαθέτει.

Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Μέντεκα θέλουμε να σου πούμε: ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ", αναφέρει η ανάρτηση.

Δείτε παλαιότερα κατορθώματά του:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ