Μετά τον ΧΙΒ, ήρθε το Κόπι Πάστε!!! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Μετά τον ΧΙΒ, ήρθε το Κόπι Πάστε!!!

Μετά τον ΧΙΒ, ήρθε το Κόπι Πάστε!!!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ξαναχτύπησε. Δείτε τι είπε στη σημερινή Ολομέλεια της Βουλής, πριν "πλακωθεί" με τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

Θυμάστε εκείνο το ΕΠΙΚΟ ξέσπασμα του Παύλο Πολάκη, που είχε αποκαλέσει τον HIV... ΧΙΒ; Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ξαναχτύπησε στη σημερινή Ολομέλεια της Βουλής, όταν μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Αποκάλεσε το copy-paste ΚΟΠΙ ΠΑΣΤΕ και μας ανάγκασε να σκεφτούμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ. Δείτε το σχετικό video, μαζί με τον καυγά του με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου.

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

Να τι θέλουν να κάνουν 'αυτοί' στα αεροδρόμιά μας

Οι “στημένες” έρευνες που βγάζουν άχρηστα τα ελληνικά αεροδρόμια και οι καλοί Πασόκοι που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24