VIRAL

Η Μπρόντμπι σε συνεργασία με τους οπαδούς της δημιούργησε ακίνδυνο πυρσό!

Η Μπρόντμπι σε συνεργασία με τους οπαδούς της δημιούργησε ακίνδυνο πυρσό!

Η διοίκηση της Μπρόντμπι, σε συνεργασία με τους οπαδούς της ομάδας, δημιούργησε έναν ακίνδυνο πυρσό, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στα προσεχή παιχνίδια της! (VIDEO)

Σε μία καινοτόμα και πρωτότυπη ιδέα προχώρησε η διοίκηση της Μπρόντμπι, καθώς σε συνεργασία με τους οπαδούς της ομάδας, δημιούργησε έναν... ακίνδυνο και νόμιμο πυρσό! Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η δανέζικη ομάδα τιμωρήθηκε πολλάκις για χρήση πυρσών και καπνογόνων εν ώρα αγώνα.

Γι' αυτό το λόγο κι αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσει να πληρώνει παχυλά πρόστιμα. Έτσι, σε συνεργασία, όπως προείπαμε, με τους οργανωμένους οπαδούς, δημιούργησε έναν πυρσό, ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας

Το συγκεκριμένο προϊόν σχεδιάστηκε απ' τον πυροτεχνουργό, Τόμι Κόρνσεν και σε αντίθεση με τους κλασικούς πυρσούς, έχει χαμηλή θερμοκρασία, με συνέπεια να μην δημιουργεί εγκαύματα και να μην θέτει σε κίνδυνο την υγεία των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών. Πλέον, απομένει η τυπική έγκριση απ' την Ομοσπονδία προκειμένου να γίνει χρήση του νέου... τεχνολογικού επιτεύγματος.

Δείτε το VIDEO:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ