Φρουτοποτό με... χειροβομβίδα! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Φρουτοποτό με... χειροβομβίδα!

Φρουτοποτό με... χειροβομβίδα!

Ανάμεσα στα συστατικά ενός φρουτοποτού που πωλείται και στη χώρα μας, περιέχεται και... χειροβομβίδα! Αλήθεια είναι, το γράφει και στο μπουκάλι... (PHOTO)

Όταν ο μεταφραστής δεν κάνει καλά τη δουλειά του, μπορούν να συμβούν μερικά λάθη που προκαλούν τρόμο, αλλά και γέλιο. Όπως και στην περίπτωση του φρουτοποτού με ρόδι, που παράγεται στο Λίβανο, αλλά πωλείται και στη χώρα μας.

Ανάμεσα στα συστατικά του, περιέχεται και grenadine, ή αλλιώς γρεναδίνη (κοινώς σιρόπι ροδιού). Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο μεταφραστής μπερδεύτηκε λιγάκι, νομίζοντας πως διάβασε grenade, δηλαδή χειροβομβίδα! Και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να το αποτυπώσει έτσι στην ετικέτα. Κι ας ήθελε κοινή λογική να καταλάβει το αυτονόητο.

Οπότε, προσοχή με αυτό το φρουτοποτό. Έχει... εκρηκτική γεύση!

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμός στην Ιταλία: Βίντεο από τα σπίτια την ώρα του εγκέλαδου

Οι πολίτες της κεντρικής Ιταλίας αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τη στιγμή των δύο μεγάλων σεισμικών δονήσεων που προκάλεσαν χάος στη χώρα (vid)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24