Έσκασε ο... Αχόρταγος της Μόσχας! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Έσκασε ο... "Αχόρταγος" της Μόσχας!

Έσκασε ο... "Αχόρταγος" της Μόσχας!

Βυτίο γεμάτο... ακαθαρσίες, "έσκασε" σε δρόμο της Μόσχας! Λεωφορείο και αυτοκίνητα, πάντως, στάθηκαν τυχερά μέσα στην ατυχία τους.

Δεν είναι περίσταση την οποία θα ήθελες να ζήσεις. Δεν είναι video που θα δεις με ευκολία, αν έχεις φάει ή αν ετοιμάζεις το μεσημεριανό σου. Γενικά, δεν είναι το πιο όμορφο θέαμα, είναι όμως πραγματικά εντυπωσιακό.

Κάμερα ασφαλείας από αυτοκίνητο στη Ρωσία, κατέγραψε το περιστατικό που κάνει σήμερα τον γύρο του κόσμου. Βυτίο γεμάτο ακαθαρσίες, ο... "Αχόρταγος" της Μόσχας, "έσκασε" την ώρα που περίμενε να ανάψει το πράσινο φανάρι. Ο δρόμος πλημμύρισε και οι άτυχοι της υπόθεσης θα θυμούνται για πολλά χρόνια αυτό που τους συνέβη.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε σίγουρα ο οδηγός του λεωφορείο, καθώς το κλειστό παράθυρο τον έσωσε από την πιο βρομερή εμπειρία της ζωής του.

Δείτε το VIDEO, αν φυσικά αντέχει το στομάχι σας.

SHARE:
MALEBOX

MALEBOX

Αυτά που έχει ζήσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ δεν χωράνε σε έναν τίτλο

Ο νούμερο ένα Έλληνας ψυχίατρος κάθισε αναπαυτικά στο ντιβάνι του και άρχισε να μας λέει ιστορίες περί γυναικών, κατοχών, ταξιδιών και άλλων (ευ)δαιμόνιων.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το μονάκριβο, "όλα σε ένα" PC της Microsoft

Το Surface Studio προσφέρει εξαιρετικό ντιζάιν, καινοτόμες λειτουργίες και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαρακτηριστικά υψηλή τιμή (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24