SPORT24

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Εσείς καθίστε και δείτε τελικούς Γιουρόπα Λιγκ, τελικούς Αγγλίας, Ισπανίας και Γερμανίας που μπαίνουν γκολ με το σταγονόμετρο. Μην έρθετε να δείτε τι γίνεται στο ULTREX CUP 5x5, όπου μπαίνουν γκολ με το τσουβάλι, χαίρεσαι ποδόσφαιρο, βλέπεις τριγωνομετρία στο χορτάρι και (το κυριότερο) όλοι φεύγουν αγκαλιασμένοι.

Αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου, καμία σκοπιμότητα και παρά το γεγονός πως όλοι έρχονταν μετά από δουλειές, μαθήματα, τρεχάματα, ήταν συνεπείς και ορεξάτοι, καλύτερα και από επαγγελματία που λέει ο λόγος.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Ξεκινάμε; Η τέταρτη ημέρα του τουρνουά, αγώνα προς αγώνα. Συμπληρώθηκε παζλ των ομάδων που πέρασαν στη φάση των «32» και ελάτε να δούμε ποιοι πήραν τα τελευταία εισιτήρια. Πιο δυνατές οι ομάδες με τα μπλε, οι τυπικά φιλοξενούμενες στις εγκαταστάσεις του Βασίλη Λάκη στο Μαρούσι, το CAMPEON.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ - VAMOS 2-7

Είναι γνωστό πως οι Χιώτες πηγαίνουν δυο-δυο (και καλά κάνουν), αλλά η ομάδα που παρατάχθηκε απέναντι στους αδίστακτους VAMOS, έτρωγε και τα γκολ δυο-δυο.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Κάτι δεν δούλεψε σωστά στο αμυντικό τους σύστημα και οι περήφανοι νησιώτες, τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην καταιγιστική αντίπαλη ομάδα που έδειξε πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Με δυνατό πρώτο ημίχρονο ο Πετανάι (πρώτος σκόρερ) και η παρέα του, δεν άφησαν περιθώρια για αμφιβολίες ως προς το ποιος θα πάρει την πρόκριση. Με ένα εντυπωσιακό σερί που σταμάτησε στο 6-0, οι VAMOS μετά έκαναν συντήρηση και το ματς έληξε με σκορ 7-2.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Ωραίο ματς για τους ουδέτερους, κάπως βαρύ για τους Χιώτες, που είχαν σκόρερ τον Νίνη. Αν είχαν και Σισέ θα το γύριζαν το ματς. Λέμε τώρα…

MVP: Ο Πετανάι με τα τρια γκολ που πέτυχε πήρε άνετα τον τίτλο. Καλή δουλειά και ο Αχμέτι, έχασε στο νήμα τον σχετικό τίτλο.

ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ: Χατζηαθανασιάδης, Νίνης (1 γκολ), Κουλουβαρδης (1 γκολ), Καίσαρας, Μπάκας, Χριστόπουλος, Κομβάκης, Αβραμίδης.

VAMOS: Δήμος (1 γκολ), Πετανάι (3 γκολ), Τοσκαλάρι, Κονόμος (1 γκολ), Ντάλας, Αχμέτι (2 γκολ), Γκούδης.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ - ΑΓΙΟΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑΣ 2-9

Είναι από τις περιπτώσεις που το σκορ ξεγελά για το τι πραγματικά συνέβη. Μαγική εικόνα, που λέει και το γνωστό κλισέ. Εντάξει, δίκαια νίκησαν τα παιδιά του Αγίου Θεράποντα, αλλά μέχρι να πατήσουν γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, το σκορ ήταν κλειστό.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

2-1 και μετά 4-2 υπέρ τους, ώσπου να μείνουν από δυνάμεις οι Άθλιοι και να χάσουν κατά κράτος. Δεν ήταν ντέρμπι, δεν ήταν όμως και για τον τελικό περίπατο που μαρτυρά το αποτέλεσμα. Οι Άθλιοι με τάση να αυτοσαρκαστούν ακόμη και με το όνομα που έδωσαν στην ομάδα τους, έπαιξαν καθαρά και το πάλεψαν όσο μπορούσαν.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

9-2 με τέσσερα γκολ του Ενσι Σεϊτι, του απόλυτου πρωταγωνιστή από πλευράς σκοραρίσματος. Καλές μονάδες οι «κύριοι με τα άσπρα», στο επόμενο τουρνουά θα εμφανιστούν ανώτεροι.

MVP: Ένσι Σεϊτι με 4 γκολ και αρκετές κινήσεις που βοήθησαν τους συμπαίκτες του να βρουν διαδρόμους προς την εστία.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ: Φ. Κατσάρας, Αγγουρίδας, Κιουλχατζής, Αλαμάνος, Δαλακλής, Τσούρας, Γ. Κατσάρας, Ταλιούρης.

ΑΓΙΟΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑΣ: Τσάτσι (1 γκολ), Σεϊτι (4 γκολ), Φεράτι (1 γκολ), Βασίλι (1 γκολ), Γκέντσι, Κούρτι (1 γκολ), Χοτζάϊ (1 γκολ), Σαλανάσι.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ F.C. - ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2-6

Μια παρέα παιδιών που σπουδάζουν μαζί, αποφάσισαν να φτιάξουν μία ομάδα και να έρθουν να λάβουν μέρος στο τουρνουά. Και το έκαναν. Και νίκησαν. Και πέρασαν στην επόμενη φάση. Έτσι απλά.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Η Φοιτητική Ένωση, έπαιξε απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα με εξαίρεση το 4-2, αλλά αν και δεν είχε πλούσιο πάγκο, άντεξε ως το τέλος και έφτασε στο τελικό 6-2. Οι μαθητές νίκησαν τον Δάσκαλο F.C. για την ακρίβεια. Ένας Δάσκαλος που έφερε πλήρες ρόστερ, είχε αλλαγές, ανάσες, δεν είχε τρόπο να σκοράρει. Και του στοίχισε.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

MVP: Ο Μπεκίρ. Κινητήριος μοχλός της ομάδας, με τρεξίματα και ας μην του φαινόταν αρχικά, πέτυχε τρία γκολ και έδωσε ασίστ, ασχέτως αν δεν αξιοποιήθηκαν όλες στο έπακρον.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ F.C.: Ν. Ράφιος (1 γκολ), Τριγκώνης, Καταχανάς (1 γκολ), Βασιλάκης, Τομαράς, Σπυρόπουλος, Π. Ράφιος, Φλίσκας.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: Κινάλι (2 γκολ), Ντεμίρ, Τουμάϊ, Μπεκίρ (3 γκολ), Μουτλού, Κεχαγιά (1 γκολ).

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ - ΤΑΟ ΑΝΤΙGUA 2-12

Καμιά φορά μπορείς να κάνεις αίσθηση πριν καν εμφανιστείς στο γήπεδο. Άμα έχεις φαντασία, όλα γίνονται. Απλώς η ομάδα είχε φαντασία μόνο στον τίτλο και όχι στο χορτάρι. Ας είναι. Την ισπανική ομάδα Ράγιο Βαγεκάνο, φαντάζομαι τη γνωρίζετε.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Ε, στο ULTREX CUP 5x5, θα μάθετε και την Κουράγιο Βαγεκάνο. Η οποία έκανε αρκετό κουράγιο μέχρι να σφυρίξει για τελευταία φορά ο ρέφερι. Η TAO ANTIGUA, που ελληνιστί σημαίνει «όπως παλιά», μπήκε δυνατά και στην κυριολεξία έπαιξε μπάλα όπως παίζαμε παλιά. Αλάνας, αλλά με τεχνικές αρετές, πείραζαν ο ένας τον άλλον και μέσα στην όλη αναρχία έβαλαν και γκολ, πολλά γκολ, μία ντουζίνα.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Τα πέντε από τα 12 τα πέτυχε το μεγαλύτερο πειραχτήρι ο Μότσκα. Και δεν του φαινόταν. Άλλα πέντε έβαλε ο Μάριος Ζελέκου, μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Μεταγραφή αεροδρομίου. Του Μάριου του φαινόταν να πω την αλήθεια. Μεγάλο λάθος τακτικής από τους ηττημένους που έκαναν ροτέισον στον τερματοφύλακα, αν και τα πήγαν καλά οι δύο πρώτοι.

MVP: Εδώ έγινε μεγάλη μάχη. Μότσκα και Μάριος μονομάχησαν αρκετά για τον τίτλο, αλλά στα σημεία, στις λεπτομέρειες, τον κέρδισε ο Μότσκα. Όχι μόνο γιατί προσπάθησε να με δωροδοκήσει με ένα εξτρά μπουκάλι ULTREX (το οποίο και πήρα με ευχαρίστηση φυσικά), όχι μόνο γιατί ζητούσε την εύνοια του διαιτητή (την οποία και πήρε), αλλά γιατί έβαζε γκολ με το πλέον αντιτουριστικό στυλ. Και μόνο γι’ αυτό αξίζει να πάρει το βραβείο του MVP.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Κατσικας, Δημητρόπουλος (2 γκολ), Στέφας, Μπίθας, Κατσιγιάννης, Ζαμπάτης, Ταγκάλος, Βαρέλας.

TAO ANTIGUA: Μπάτσι, Ντούνης (1 γκολ), Γκοτσάϊ, Αγγελόπουλος, Μπινάκου, Μότσκα (5 γκολ), Ζελέκου (5 γκολ), Ερέκι (1 γκολ).

REAL GOALIEDAD - TOP GUNS 3-5

Αυτό ήταν ντέρμπι. Και μάλιστα με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι. Δυνατές μονομαχίες, φωνές, λογική αναμενόμενη και ποδοσφαιρική ένταση και τελικά δίκαιη επικράτηση των TOP GUNS. Προσοχή, μη μπερδευτείτε. Δεν πρόκειται για την ομάδα των TOP GUNS, που σάρωσε τα πάντα στο διάβα της στην πρεμιέρα του τουρνουά κόντρα στους LOS FIRMAS. Για απλή συνωνυμία πρόκειται, με τις φήμες να οργιάζουν πως έδωσαν το όνομα στην ομάδα τους, μετά την εκτυφλωτική εμφάνιση των αστέρων της 24MEDIA.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Για δείτε λίγο διακύμανση σκορ για να καταλάβετε. 1-0, 1-1, 2-1, 2-2 ημίχρονο. Αγωνία. Τελικά το 2-2 έγινε 2-5 για την ομάδα με τα μπλε και κάπου εκεί έληξε το ματς. Τελικό σκορ 3-5. Όλοι έδωσαν και από κάτι στον αγώνα, μοιράστηκε πολύ το σκοράρισμα και στις δύο ομάδες.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

MVP: Ο Μαλντίνι. Και μόνο λόγω του ονόματος ξεχώρισε. Έκανε όμως και τη διαφορά στο παιχνίδι με τα δύο γκολ που σημείωσε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

REAL GOALIEDAD: Μαχραμάς (1 γκολ), Πούλος, Χαντζής, Κοτσόπουλος, Μπουμπούλης, Καμπλάκης, Πριμέτης (1 γκολ), Μακράκης (1 γκολ)

TOP GUNS: Κορέ (1 γκολ), Τσερμακιάν ( 1 γκολ), Σιόρος, Τσούκας, Μαλντίνι (2 γκολ), Λουλουμάρης, Αγραφιώτης (1 γκολ), Ιωάννου.

OLYMPIADA F.C. - KAIEI F.C. 3-0 (Α.Α.)

Μία δυνατή προπόνηση έκανε την Παρασκευή η Olympiada F.C., καθώς η ομάδα με τον τίτλο-υπόσχεση ΚΑΙΕΙ F.C., δεν εμφανίστηκε. Δε θα πω το κλισέ, κάηκε στο ζέσταμα, αλλά ήταν φανερό πως έμαθε για τη δυναμικότητα του αντιπάλου και αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Σοφά έπραξαν, αφού να φανταστείτε το οικογενειακό διπλό που έδωσαν οι παίκτες της Ολυμπιάδας, έληξε…0-0. Για τέτοια άνεση στο σκοράρισμα μιλάμε. Τα γκολ τα πιστώνεται ο αρχηγός της ομάδας, Μιχάλης Σειραδάκης, όχι ο Τζούνιορ, ο γηραιότερος.

ΚΟΥΡΕΤΑ ΚΟΥΡΕΤΑ - ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕ 2-5

Αν υπήρχε βραβείο για την πιο χαβαλέ ομάδα της τέταρτης αγωνιστικής ημέρας, αυτό ξεκάθαρα και χωρίς αντίπαλο θα πήγαινε στους Σουρουκλεμέ-δες.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Μιλάμε για μύθους. Οι περισσότεροι άνω των 40, με κοιλίτσες, γκρίζα μαλλιά, αλλά τρομερή πλάκα. Απίστευτες ατάκες μεταξύ τους, αυτοσαρκάζονταν και τελικά πήραν και το ματσάκι. Με σκορ 5-2 μάλιστα. Το πώς τα κατάφεραν μη με ρωτάτε. Ρωτήστε τους γιατρούς τους που τους εξέτασαν μετά το ματς. Όλες οι ειδικότητες ήταν σε συναγερμό. Το ματς κρίθηκε μετά το 15’, όταν και πήρε μπρος η μηχανή των νικητών. Ήθελε λίγο λάδωμα στην αρχή. Και ο διαιτητής ήθελε λίγο λάδωμα, αλλά δεν τον πλησίασε κανείς.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

MVP: Ο Μυλωνάς. Δεν θα τον βρείτε σε καμία κατηγορία της στατιστικής, δεν τον έψαξε κανείς για δηλώσεις μετά, αλλά κάθε φορά που σκόραρε η ομάδα του, φώναζε «Μυλωνάς». Έτσι για να μπερδευτεί ο ρέφερι και να τον βγάλει πρώτο σκόρερ. Παραλίγο.

ΚΟΥΡΕΤΑ ΚΟΥΡΕΤΑ: Ξενάκης, Γεροδήμητρος, Λουλάκης (1 γκολ), Κακοκέφαλος, Μερμηγκούσης (1 γκολ), Πετρόπουλος, Συρίγος, Χρυσανθόπουλος

ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕ: Πιστιόλης (1 γκολ), Μυλωνάς, Μπίλης, Παπαθανασίου (1 γκολ), Καναβός (2 γκολ), Τριανταφύλλου (1 γκολ), Σαργύρης, Παρθενόπουλος

ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΙ - LUCKY BASTARDS 10-1

Αν ήταν στο γήπεδο ο ένας και μοναδικός Μάνατζερ Ράγκμπι, θα ένιωθε υπερήφανος που μία ομάδα με το όνομα του, έκανε φύλλο και φτερό τους αντιπάλους της. Οι οποίοι μετά το βαρύ 10-1 έβγαλαν το Lucky από τον τίτλο τους και άφησαν μόνο το Bastards.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Παράσταση για ένα ρόλο, μονόλογος, καταιγιστικοί και ένα σωρό ακόμη κλισέ λέξεις, μπορούν άνετα να περιγράψουν την αναμέτρηση. Η αλήθεια είναι πως ήρθαν αγριεμένοι οι μανατζαραίοι και δεν είχαν όρεξη για αστεία.

Έμειναν οι 32 καλύτεροι στο Ultrex Cup 5x5

Με πέντε γκολ ο Ερεμπάρα έδωσε τον τόνο και οι υπόλοιποι ακολούθησαν. Από κοντά ο Αρβανιτάκης με τρία, σε μία δύσκολη βραδιά για τους ηττημένους.

MVP: Ερεμπάρα. Περίπατο έκανε και έβαλε 5 τεμάχια. Που και να έπαιζε δηλαδή.

ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΙ: Αρβανιτάκης (3 γκολ), Ερεμπάρα (5 γκολ), Καρέλας, Αρβανίτης (1 γκολ), Αντζελίνο, Αποστολόπουλος, Λοζίνσκι, Βαβαλέκας (1 γκολ).

LUCKY BASTARDS: Δεριζιώτης, Καλογεράκης, Νιάφας, Γκατσόρης, Μαργαρώνης, Στεργιόπουλος, Δερδεμέζης (1 γκολ), Τσαρπαλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ