UFC

Rampage vs Shogun

Rampage vs Shogun

Πριν λίγες μέρες σας μεταφέραμε τις δηλώσεις του δυσαρεστημένου Quinton "Rampage" Jackson (32-10) ότι ο επόμενος αγώνας του στο UFC θα είναι και ο τελευταίος του στην διοργάνωση.

Λίγες μέρες μετά τα αφεντικά του UFC επιβεβαιώνουν επίσημα πως ναι, ο επόμενος θα είναι ο τελευταίος του αγώνας, και αντίπαλός του δεν θα είναι άλλος από τον τέως πρωταθλητή Mauricio "Shogun" Rua (20-6).

Η ημερομηνία του αγώνα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά θα είναι σχεδόν σίγουρα μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι ένας αγώνας που ο Jackson ζητούσε επίμονα τους τελευταίους μήνες με δημόσιες δηλώσεις του, και είναι τουλάχιστον παράξενο που τα αφεντικά του UFC πραγματοποιούν την ευχή του, μετά τις πολύ επιθετικές πρόσφατες δηλώσεις του κατά της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως οι δύο αθλητές είχαν βρεθεί αντιμέτωποι το 2005 στα πλαίσια της άλλοτε ιαπωνικής διοργάνωσης Pride FC (η οποία έχει τώρα κλείσει). Σε εκείνο τον αγώνα ο Rua είχε κυριαρχήσει κατά κράτος, νικώντας ολοκληρωτικά στο standup (με καταπληκτικά slip και counterpunch) και το clinch, με τον διαιτητή να σταματάει τον αγώνα σε μια στιγμή κατά την οποία ο Jackson είχε πέσει στο καναβάτσο στη βρεφική στάση, με τον Rua να του κλωτσάει το κεφάλι σαν μπάλα ποδοσφαίρου.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ