UFC

Κυρίαρχος ο Τζόουνς στο UFC 135

Κυρίαρχος ο Τζόουνς στο UFC 135

Ο Τζον Τζόουνς νίκησε με submission τον Ράμπατζ Τζάκσον στο main event του UFC 135, που είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε Live Streaming από το Sport24.gr. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.

Ο Τζόουνς διατήρησε τον τίτλο του στα ελαφρά βάρη, αφού ο Τζάκσον δεν κατάφερε να τον νικήσει, παρά τη δίμηνη εντατική προπόνηση.

Στο "Pepsi Center" του Ντένβερ, ο πρώην πρωταθλητής τα βρήκε σκούρα απέναντι στον νυν, ο οποίος με μια αγκωνιά έκανε τον Τζάκσον να ματώσει πάνω από το δεξί μάτι στον 3ο γύρο.

Στο 1:14 του 4ου γύρου τον αποτελείωσε, χάρη στις πανίσχυρες γροθιές του, τις οποίες είχε αμφισβητήσει ο Τζάκσον σε δηλώσεις του πριν τον αγώνα.

Στους υπόλοιπους αγώνες, ξεχώρισε η νίκη του Τζος Κόστσεκ με εντυπωσιακό νοκ-άουτ επί του 37χρονου Ματ Χιουζ.

Την έκπληξη έκανε ο Νεοζηλανδός πρώην πρωταθλητής του K1, Μαρκ Χαντ, ο οποίος νίκησε στα σημεία τον Μπεν Ρόθγουελ, αναγκάζοντάς τον σχεδόν να παραπατάει από τα μισά του 2ου γύρου μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Με αυτή τη νίκη, ο "Super Samoan" κατάφερε να εξισορροπήσει τις νίκες με τις ήττες (7-7), αφού πριν τον αγώνα είχε αρνητικό ρεκόρ.

Στα σημεία κρίθηκε και ο αγώνας του Τράβις Μπράουν με τον Ρομπ Μπράουτον, με τον πρώτο να κερδίζει οριακά, χάρη στα δυνατά του χτυπήματα, έχοντας τον Μπράουτον διαρκώς κάτω.

Από τη βραδιά δεν έλειψε και το submission, με τον Τακανόρι Γκόμι να αναγκάζεται να... υποταχθεί στον Νέιτ Ντίας μόλις στον 1ο γύρο. Ο Ντίας "κλείδωσε" το χέρι του Ιάπωνα και κάπου εκεί τέλειωσαν όλα.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ