UFC

Κυρίαρχος Jones, σαρωτικός Φιλίππου

Κυρίαρχος Jones, σαρωτικός Φιλίππου

Ο Jon Jones διατήρησε τον τίτλο του στην κατηγορία light heavyweight, νικώντας με submission τον Lyoto Machida. Επιβλητική νίκη με TKO για τον Κύπριο Κωνσταντίνο Φιλίππου.

Το Sport24.gr σας έδωσε για μια ακόμα φορά τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε Live Streaming ένα event του UFC, καθώς μετέφερε ζωντανά στους αναγνώστες του το UFC 140, που περιελάμβανε σπουδαίες μονομαχίες στο "Air Canada Center" του Τορόντο.

Ας ξεκινήσουμε από τον μοναδικό Κύπριο εκπρόσωπο του event, τον Κωνσταντίνο Φιλίππου, ο οποίος συμμετείχε σε preliminary fight, όπου νίκησε τον Αμερικανό Jared Hamman με TKO στο 3:11 του πρώτου γύρου, πετυχαίνοντας μία άκρως εντυπωσιακή νίκη.

Ο Φιλίππου κυριάρχησε από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του, που απλά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Κύπριου.

Περνώντας στη main card, ο Jon Jones υπερασπίστηκε τον τίτλο του στην κατηγορία light heavyweight, νικώντας κατά κράτος τον Lyoto Machida, που μπορεί να είχε κάποιες καλές ενέργειες στον πρώτο γύρο, αλλά στο 4:42 του δεύτερου γύρου υποτάχθηκε στον Αμερικανό.

Ο Jones έκανε τον Βραζιλιάνο να ματώσει και αφού του προσφέρθηκε ιατρική φροντίδα, του "κλείδωσε" το κεφάλι και τον ανάγκασε σε submission.

Όσον αφορά στις "μάχες" των αδερφών Nogueira, ο Minotauro ηττήθηκε με submission από τον Frank Mir στο 3:38 του πρώτου γύρου, ενώ ο Antonio Rogerio έφτασε στη νίκη με TKO επί του Tito Ortiz στο 3:15 του πρώτου γύρου.

Τέλος, στον τελευταίο αγώνα της main card, ο Chan Sung Jung νίκησε με TKO τον τοπικό ήρωα Mark Hominick με TKO στο 0:07 του πρώτου γύρου.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ