ΣΤΗΛΕΣ

Σιόβας: "Πάμε στη Βραζιλία για το καλύτερο"

Σιόβας: "Πάμε στη Βραζιλία για το καλύτερο"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σιόβας μιλώντας στη "SUPERBALL" τόνισε πως είναι χαρούμενος για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα έδωσε χαρά στους Έλληνες που περνάνε δύσκολα. Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις των Μανιάτη και Σάμαρη.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι Δημήτρης Σιόβας, Γιάννης Μανιάτης, Ανδρέας Σάμαρης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρουμανία.

Οι τρεις του τόνισαν πως αισθάνονται δικαιωμένοι για τη χαρά που έδωσαν στους Έλληνες στις δύσκολες ώρες που περνάνε.

Αρχικά, ο Δημήτρης Σιόβας μιλώντας στη "SUPERBALL" αναφέρθηκε στον τραυματισμό τονίζοντας: "Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Είχα ένα χτύπημα, αλλά δεν πονάω. Είμαστε χαρούμενοι και αυτό που είπαμε από την αρχή, δώσαμε χαρά στον κόσμο που περνάει δύσκολα και αυτό έχει σημασία".

Αναφορικά με τον επαναληπτικό σχολίασε: "Δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε τίποτα σε αυτό το ματς. Πάμε στην Βραζιλία για το καλύτερο", ενώ για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, απάντησε: "Εμάς δεν μας επηρέασε αυτό. Είχαμε δει και… χειρότερα, όπως και στα ελληνικά ντέρμπι".

Για το… αύριο της Εθνικής ομάδας, ανέφερε: "Δείξαμε ότι έχουν έρθει νέοι παίκτες, ανταποκρίνονται όλοι και πάμε για το καλύτερο".

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική του πορεία, είπε: "Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλά. Εμείς οι παίκτες του Ολυμπιακού κοιτάμε το ματς στο Παρίσι και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση".

Τέλος, για την προσπάθεια όλων των διεθνών, δήλωσε: «Όλοι οι παίκτες βοήθησαν. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης είπε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ελπίζουμε να κάναμε τους Έλληνες περήφανους. Αφιερωμένο σε όλο τον κόσμο να είστε καλά".

Τέλος, ο Ανδρέας Σάμαρης υποστήριξε: "Το ματς είχε πάρα πολύ άγχος. Μέχρι να ανοίξουμε το σκορ ανησυχούσαμε για την άμυνα. ‘’Κλειδώσαμε’’ το 1-1 και πήραμε την πρόκριση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ