ΣΤΗΛΕΣ

"Ο διαιτητής δεν έκανε τη δουλειά του"

"Ο διαιτητής δεν έκανε τη δουλειά του"
INTIME SPORTS

Ο Κροάτης αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γκόρντον Σίλντενφελντ, μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL για την ισοπαλία στο Φάληρο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν ήταν το καλύτερο ματς του ΠΑΟΚ: "Παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι μας αμυντικά. Δεν βρήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε να τους απομακρύνουμε από την περιοχή μας και να δυσκολέψουμε τις μεταβιβάσεις τους".

Για τη διαιτησία: "Ο διαιτητής δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Ελπίζω στο επόμενο ματς εναντίον τους να είναι δίκαιο και να πάρουμε διαιτησία 50%-50%, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο".

Για την κάρτα που δέχθηκε: "Ο διαιτητής ήταν εκνευριστικός γενικότερα. Έδινε όλα τα μικρά σφυρίγματα, φάουλ, οφσάιντ, υπέρ του Ολυμπιακού. Δεν μας επέτρεπε να βγούμε μπροστά".

Για τη συνέχεια σε πλέι οφ και κύπελλο: "Βασικός στόχος ήταν να μην χάσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο από τους υπόλοιπους αντιπάλους. Εμείς πετύχαμε. Κάναμε ένα ζέσταμα για τα ματς των πλέι οφ και του κυπέλλου. Θέλουμε να τα πάμε ολοένα και καλύτερα".

Για το εάν είναι ικανοποιημένος από την ατομική απόδοσή του: "Η ομάδα τα πήγε καλά αμυντικά κι εμείς μεμονομένα παίξαμε καλά. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Ίσως ο Ολυμπιακός να είναι η πιο δύσκολη".

Για την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια: "Το σημαντικό είναι ότι είναι εδώ και ότι έχουμε στήριξη. Αισθανόμαστε ότι έχουμε κάποιον να μας στηρίζει ακόμα και σε σπουδαία παιχνίδια και θα το έκανε ακόμα κι αν χάναμε. Είναι σημαντικό για τους νεαρούς παίκτες και τους δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ