ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μίροσλαβ Στοχ στην SuperBALL

Ο Μίροσλαβ Στοχ στην SuperBALL

Ο Μίροσλαβ Στοχ μίλησε στην εκπομπή SuperBALL για τον ΠΑΟΚ και τους εφετινούς του στόχους, κράτησε χαμηλούς τόνους, δεν μίλησε για το μέλλον του και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

"Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαστε πρωταθλητές. Αρχίζουμε με την προϋπόθεση να κερδίζουμε. Μέχρι στιγμής έχουμε κερδίσει τρία παιχνίδια και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι για να φτάσουμε στον τίτλο", δήλωσε αρχικά ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ.

Για την παραμονή του στον Δικέφαλο, είπε: "Είναι πολύ νωρίς να απαντήσω γιατί δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω τώρα ότι θα έμενα στον ΠΑΟΚ αν πλήρωναν την ρήτρα. Η σεζόν είναι μεγάλη, θα δούμε στο τέλος. Εχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Φενέρ. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Πέρυσι ήταν δύσκολα για εμένα, δεν ξέρω γιατί. Φέτος, όμως, είμαι χαρούμενος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μου δίνει ελπίδες. Χαίρομαι που αρέσω στους φιλάθλους, θέλω να κάνω το καλύτερο και να μην τους απογοητεύσω".

Σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα: "Παίζω αριστερό εξτρέμ, αλλά κάποιες φορές μπαίνω πιο μέσα. Ελπίζω ο κόουτς να με εμπιστεύεται και εγώ θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και να δημιουργώ. Εγώ είμαι χαρούμενος να βάζω γκολ, ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να βοηθάω τον ΠΑΟΚ".

Για την σχέση του με τον Κώστα Κατσουράνη, δήλωσε: "Είναι εξαιρετικός τύπος. Είναι φιλικός από την πρώτη μέρα που ήρθε, όπως όλοι στην ομάδα. Είναι σημαντικό να υπάρχει ωραίο κλίμα στον σύλλογο".

Ερωτηθείς για το Europa League, απάντησε: "Ελπίζω να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Πιστεύω μπορούμε να προκριθούμε από τον όμιλο και μετά ποιος ξέρει; Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου: "Εύχομαι να τους κάνουμε χαρούμενους. Τους θέλουμε σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας, να γεμίζουν το γήπεδο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο φέτος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ