ΣΤΗΛΕΣ

Καπετάνος: "Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ"

Καπετάνος: "Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

O Παντελής Καπετάνος μίλησε στη Superball για τη μεγάλη νίκη της Ξάνθης επί του ΠΑΟΚ με 4-2, όπου ο ίδιος πέτυχε δυο τέρματα.

Ο επιθετικός της Ξανθης, Παντελής Καπετάνος, μίλησε στην εκπομπή Superball για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 4-2, όπου ο ίδιος πέτυχε δυο τέρματα.

Αναλυτικά:

Για το σκοπό με τον οποίο μπήκε η Ξάνθη στο γήπεδο:

"Νομίζω ότι στην έδρα μας παίζουμε πάντα καλά και κερδίζουμε. Έχουμε μόνο ένα μικρό πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια που και πάλι είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία μεγάλη νίκη, ήταν λίγο κακό για τον αντίπαλό μας αυτό. Συνήθως μετά από μία τέτοια επιτυχία δεν πατάς στο έδαφος. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε χρόνο να σκεφτεί. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί και έτσι ήρθε το 4-2".

Για το αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε την Ξάνθη:

"Πρώτα από όλα θα έλεγα ότι η Ξάνθη ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλό της αν εξαιρέσει κανείς το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου. Πήραμε όλες τις μονομαχίες, κάναμε με 5-6 ευκαιρίες 4 γκολ ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε λίγα γκολ και πολλές ευκαιρίες".

Για το αν η ομάδα του βοηθήθηκε από το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς και στα δύο ημίχρονα:

"Η Ξάνθη πιέζει πάντα ψηλά, αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που έχει υιοθετήσει από την έλευση του νέου προπονητή. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και στα δύο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ είχε κόσμο στην πλευρά μου, είναι και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, ήταν λογικό να ψάξουμε τους χώρους στο ανοιχτό γήπεδο".

Για το λόγο που ο ίδιος παίζει στην Ξάνθη και όχι σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες:

"Ο Καπετάνος τα προηγούμενα χρόνια είχε 9 χειρουργεία. Κάθε φορά που έβρισκε τα πατήματά του, ερχόταν και 1 χειρουργείο. Μόνο όταν έφυγα από την Ελλάδα, σταθεροποίησα την απόδοσή μου. Και φέτος τον Ιούνιο είχα ένα χειρουργείο και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ξάνθης που με εμπιστεύτηκαν μετά από επέμβαση. Αυτή τη στιγμή είμαι και πάλι στο 100%".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ