SPORT24

Σπανούλης και Πρίντεζης στον Sport24 Radio 103,3

Σπανούλης και Πρίντεζης στον Sport24 Radio 103,3

Την αρχή έκανε ο στρατηγός, τη σκυτάλη παίρνουν οι αρχηγοί. Ο Sport24 Radio οδηγεί τις εξελίξεις και ανταμώνει με τους πρωταθλητές, σε ένα ραντεβού που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι και δεν θα χάσετε. Διότι η ώρα των αρχηγών έφτασε! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα του μπάσκετ και οι μπροστάρηδες αυτής της προσπάθειας, ανοίγουν την καρδιά τους στον Sport24 Radio!

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης το πρωί της Τετάρτης 01/06, θα είναι στο στούντιο του Sport24 Radio και θα μιλήσουν για όλους και για όλα στην εκπομπή “Το 10 το κακό”. Οι δύσκολες στιγμές, οι πίκρες, το ξέσπασμα και το ονειρικό φινάλε της σεζόν.

Οι κολόνες του Ολυμπιακού στους 103,3 αυτή την Tετάρτη από τις 10:00 ως τις 12:00. Γιατί το μπάσκετ παίζει πάντα δυνατά στον Sport24 Radio 103,3. Και το έχει κάνει άλλωστε από την πρώτη στιγμή. Οπως έγινε και λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους ερυθρόλευκους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 στην εκπομπή "Το 10 το Κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για την κατάκτηση του τίτλου μέσα στο ΟΑΚΑ, την ατυχία στο Top 16 της Ευρωλίγκας, το καθοριστικό ματς με την Μπάμπεργκ και την επόμενη μέρα των "ερυθρόλευκων".

"Αισθάνομαι δικαιωμένος", είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, που αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και στο ρόστερ της ομάδας την επόμενη σεζόν: "Είναι πολύ θετικό ότι πολλοί παίκτες έχουν συμβόλαια και για του χρόνου. Ασφαλώς, επιθυμούμε την παραμονή του Σπανούλη και με μία, δύο διορθωτικές κινήσεις, θα είμαστε έτοιμοι. Όσο για φέτος, ας μην ξεχνάμε ότι ο Γιανγκ αποκτήθηκε για βασικός σέντερ και έλειψε από το 90% της σεζόν".

Στο Sport24.gr φιλοξενήθηκε αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου στο ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Πρίντεζης αφιερώνοντας το πρωτάθλημα στον πατέρα του. "Θεωρώ δεδομένο πως θα μείνει ο Σπανούλης", συμπλήρωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ