SPORT24

Οι πρωταγωνιστές της ημέρας στον Sport24 Radio 103.3

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103.3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ακούστε τι δήλωσαν στον Sport24 Radio 103.3 οι πρωταγωνιστές της ημέρας στη Stoiximan.gr Basket League. Οι Μάρκους Πόσλεϊ (Κόροιβος), Βασίλης Ξανθόπουλος (ΑΕΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ) και Γιάννης Αθηναίου (Άρης) μίλησαν για τις νίκες των ομάδων τους, των οποίων αποτέλεσαν βασικά κομμάτια.

Μάρκους Πόσλεϊ (Κόροιβος)

Για την νίκη του Κόροιβου 79-76 επί του Κολοσσού με καλάθι του ίδιου: " Ήμουν σε καλή βραδιά και οι συμπαίκτες μου έκαναν καλή δουλειά. Πριν το τελευταίο σουτ με έβγαλαν σε καλή θέση, είχα καλή επαφή με το καλάθι και έτσι αποφάσισα να σουτάρω. Είμαστε η πιο νεανική ομάδα αλλά δουλεύουμε καλά και οι παίκτες και ο προπονητής και μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αήττητη την έδρα μας και παράλληλα να κάνουμε κάποιες νίκες εκτός έδρας".

Βασίλης Ξανθόπουλος (ΑΕΚ)

Για την νίκη της ΑΕΚ 81-74 επί του Ρεθέμνου: " Είχαμε πολλά κενά διαστήματα δυστυχώς, αλλά στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Πιστεύω ότι είναι θέμα συγκέντρωσης και πρέπει εμείς οι παίκτες να το βελτιώσουμε. Όποιος μπαίνει μέσα να είναι συγκεντρωμένος, αν η ομάδα πηγαίνει αλά να κρατάει το ρυθμό και αν δεν πηγαίνει καλά να αλλάζει το ρυθμό. Το παιχνίδι ήταν χωρισμένο σε δύο ημίχρονα. Το Ρέθυμνο έπαιξε πολύ καλά στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο τέλος παίξαμε σκληρή άμυνα και με τη βοήθεια της έδρας πήραμε τη νίκη. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι φταίει η κούραση".

Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ)

Για την νίκη του ΠΑΟΚ 94-83 επί της Κύμης: " Είχαμε μεγάλη θέληση για αυτή τη νίκη. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά από τις πέντε σερί ήττες. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Πάλι όμως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά και βρεθήκαμε σε σημείο πίεσης στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αντιδράσαμε όμως καλά με δύο μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη. Έχουμε κάποια διαστήματα, στα οποία χάνουμε τη συγκέντρωσή μας και δεχόμαστε εύκολα καλάθια. Είναι κάτι που έχουμε αντιμετωπίσει σε πολλά παιχνίδια μέχρι στιγμής. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλή πορεία, αλλά πρέπει να κρατάμε τη συγκέντρωσή μας για 4ο λεπτά. Αν δεν το κάνουμε αυτό, στο σύγχρονο μπάσκετ είναι πολύ εύκολο να χάνουμε τη διαφορά και να κυνηγάμε το σκορ".

Γιάννης Αθηναίου (Άρης)

Για την εκτός έδρας νίκη του Άρη 70-71 επί του Λαυρίου: " Δεν παίξαμε καλά. Η νίκη όμως είναι νίκη και αυτό κρατάμε. Πρέπει όμως να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Ακολουθεί μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να έχουμε τύχη. Είναι μια σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας, επειδή στα εκτός έδρας ματς μέχρι στιγμής παρουσιάζουμε άσχημο πρόσωπο. Αυτό που μας λείπει είναι να παίζουμε όλοι για έναν και ένας για όλους. Αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζει και τον προπονητή και πιστεύω ότι θα επιτευχθεί στην πορεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ