SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio
Γιακουμάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων (audio)

Βασίλης Ξανθόπουλος (Άρης)

Για την νίκη του Άρη με 77-76 επί της ΑΕΚ: “ Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Δεν βοήθησε και το παιχνίδι γενικότερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά φάουλ και από τις δύο ομάδες. . Δεν παίχτηκε δηλαδή κανονικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλ΄ αυτά ανεβήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο και με σωστές επιλογές πήραμε τη νίκη. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο λεπτό που δεχθήκαμε κάποια καλάθια από τον Μπράουν, θα έλεγα ότι η άμυνά μας ήταν το στοιχείο που μας έδωσε ώθηση. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δείξαμε υπομονή και υπομονή και πήραμε τη νίκη στο γήπεδό μας. Ο κόσμος είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας, ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

Πέτρος Γιακουμάκης (Λεβαδειακός)

Για την εκτός έδρας νίκη του Λεβαδεικού επί του Πανιωνίου με 2-0: “ Σίγουρα κάναμε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα του Πανιωνίου. Καταφέραμε να βάλουμε 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να κρατήσουμε το σκορ. Δεν βλέπουμε την βαθμολογία, αλλά κάθε ματς ξεχωριστά και προχωράμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες νίκες στην έδρα μας, αλλά είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα. Πιστεύω όμως ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε μερικές ακόμη νίκες. Ξεκινήσαμε δύσκολα, όπως ξέρετε. Αυτό δεν μας πτόησε, δουλέψαμε και δέσαμε ως ομάδα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλεύουμε και όλα τα καλά θα έρθουν”.

Μιχάλης Μανιάς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2 επί του Πανθρακικού: “Είναι σημαντικό ότι αντιδράσαμε μετά το 2-1 και γυρίσαμε το παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Έχουμε πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε”.

Πατήστε εδώ για να ακούσετε τα ηχητικά όλων των παραπάνω δηλώσεων στον Sport24 Radio 103,3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ