SPORT24

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο Γιόζεφ Βάντσικ στον Sport24 Radio 103,3!

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο Γιόζεφ Βάντσικ στον Sport24 Radio 103,3!

Δυο άνθρωποι που έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με τους "αιώνιους", φιλοξενούνται στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3! Οι Δημήτρης Μαυρογενίδης και Γιόζεφ Βάντσικ που έγραψαν ιστορία με τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, "ανοίγουν την καρδιά τους" για όλα όσα έζησαν καθώς και για όλα όσα απολαμβάνουν πλέον από άλλα πόστα.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης από τις 10:00 το πρωί ως τις 12:00, θα βρεθεί στο «10 το Κακό» και ο Παντελής Διαμαντόπουλος με τον Γιάννη Φιλέρη θα τον ανακρίνουν για: τον Ολυμπιακό, για τις ακαδημίες, για το πως μπορεί να εξελιχθεί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και πως γίνεται η παραγωγή των ποδοσφαιριστών στου Ρέντη!

Από τις 14:00 το μεσημέρι ως τις 17:00, οι «Τρεις Μπαλαδέρος» περιμένουν τον Γιόζεφ Βάντσικ. Ο αγαθός γίγαντας θα μιλήσει για όσα έζησε στον Παναθηναϊκό, θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κόσμου και θα αποκαλύψει τους καλύτερους τερματοφύλακες του πλανήτη!

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο Γιόζεφ Βάντσικ έρχονται στον Sport24 Radio 103,3 προκειμένου να μάθουμε τα πάντα, ακόμα και ποια ομάδα πιστεύουν ότι θα πάρει το Euro...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ