SPORT24

Καλοκαίρι στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3

Καλοκαίρι στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3

Το Sport24 Radio 103,3 έχει στρογγυλοκαθίσει στα νέα του γραφεία και παίζει μπάλα δυνατά. Το καλοκαίρι δεν σταματάει, γίνεται δροσερό και αποτελεί την καλύτερη ραδιοφωνική παρέα. Δείτε με ποιους τρελούς έχετε να κάνετε και θα καταλάβετε (VIDEO).

Χρειάστηκαν έξι μήνες υπομονή για να έρθει το Sport24 Radio 103,3 εκεί που ανήκει, στο σπίτι του. Και επειδή "no place like home" που λέμε και στα χωριά μας, είναι έτοιμο να παίξει μπάλα δυνατά στα ερτζιανά και όποιος νομίζει ότι θα το επηρεάσει η καλοκαιρινή ραστώνη, κάνει πολύ μεγάλο λάθος, διότι οι τρελοί που το απαρτίζουν είναι έτοιμοι να προσφέρουν πολλές δροσερές στιγμές.

Μετά τους Φιλέρη και Διαμαντόπουλο που νιώθουν ήδη καλύτερα, τον Ρούσσο που φωνάζει "επιτέλους Συγγρού", τον Αρναούτογλου, τον Τριαντάφυλλο, τον Μίχαλο, τον Βερβελέ και τον Μανωλιουδάκη, το δίδυμο Βλαχόπουλου-Παλομπαρίνι και τον Σταύρο Γεωργακόπουλο που ξανάνιωσε, ακολουθεί και το υπόλοιπο ρόστερ του πιο αθλητικού ραδιοφώνου που παίζει μόνο δυνατά.

Ο "Στεφανέλο" το παίζει σκηνοθέτης και με τα "δικά" του μπορεί να σε στείλει εκεί που δεν το περιμένεις, ο Σταύρος Καραΐνδρος δουλεύει τον κόσμο ότι θα την βγάζει με γιαουρτάκι, έχοντας προηγουμένως τσακίσει οτιδήποτε κρέμεται σε τσιγκέλι ή κινείται σε ακτίνα λίγων μέτρων, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα μέσα στην ημέρα, ενώ το δίδυμο Τσάρλυ - Γκαραγκάνη ξέρει να σε κρατάει σε εγρήγορση με ποδοσφαιροκουβέντες μέχρι τελικής πτώσεως τα βράδια. Και όχι μόνο...

Αν νομίζετε ότι το "μενού" σταματάει εδώ, γελιέστε. Είπαμε, το Sport24 Radio 103,3 ήρθε για να ταράξει τα νερά και να μην μείνει απλά μια... λιμνούλα. Την παρέα του ONEMAN με Αναστασιάδη, Χατζηιωάννου, Δημητρόπουλο την ξέρετε; Αν όχι, χάνετε. Βάλτε και ολίγη από την τρέλα του -και καλά- σοβαρού, Μάνου Χωριανόπουλου και έχετε μια τετράδα για δέσιμο.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος είναι ο (δήθεν) ήρεμος της παρέας, αλλά το παίζει, μη σας ξεγελάει. Μαζί σας παίζει μπαλίτσα τα Σαββατοκύριακα για... κάμποσες ώρες (16:00-22:00), ενώ αφήνουμε για το τέλος τον Θανάση Κρεκούκια και τα υπέροχα μουσικά του ταξίδια, διότι μιλάμε για μια ειδική κατηγορία ανθρώπου. Ο "κύριος Θανάσης" ξέρει αθλητικά, ξέρει μουσική, μπορεί να γράψει για θέματα κοινωνικά, να κάνει ψυχογραφήματα, να σε ταξιδέψει με τον μοναδικό του τρόπο.

Υπάρχουν και άλλοι στην ομάδα του Sport24 Radio 103,3 και το καλοκαίρι δεν πρόκειται να σας αφήσουν ήσυχους, αποτελώντας την πιο εγγυημένα ευχάριστη παρέα που μπορείτε να έχετε. Εμπιστευτείτε μας και δεν πρόκειται να χάσετε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ