SPORT24

Το καλύτερο για τον πατέρα σου

Το καλύτερο για τον πατέρα σου

Είναι η ημέρα του πατέρα και δεν ξέρεις ή δεν έχεις αποφασίσει τι δώρο θα πάρεις στον δικό σου; Το Sport24.gr σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα επιλογών για να διαλέξεις, ανάλογα με το στυλ του δικού σου πατέρα.

Έφθασε η ημέρα που είναι αφιερωμένη στον πατέρα. Όλοι θέλουν να κάνουν ένα δώρο στον πατέρα τους, εκείνη την ημέρα. Είναι Rock N Roll, μπασκετόφιλος, λάτρης του τέννις, κάνει camping, εργασιομανής, λάτρης ταινιών, των star wars, ή της θάλασσας; Διάλεξε το δώρο που εσύ κρίνεις ότι ταιριάζει στον πατέρα του, μέσα από μία μεγάλη γκάμα επιλογών που σου προσφέρει το Sport24.gr

ΠΑΤΕΡΑΣ ROCK N ROLL

Ανδρική Μπλούζα T-Shirt "Monkey Tongue" Rolling Stones στα €12.90

T-Shirt "Monkey Tongue" Rolling Stones
T-Shirt "Monkey Tongue" Rolling Stones T-SHIRT "MONKEY TONGUE" ROLLING STONES

Ανδρική Μπλούζα T-Shirt "Monkey Tongue" Rolling Stones. Επιλέξτε ποιοτικά και μοντέρνα μπλουζάκια. Κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι σας προσφέρει άνεση και στυλ. Ανθεκτικό και σε μαύρη απόχρωση, είναι δροσερό και μπορείτε να το φοράτε όλες τις ώρες της ημέρας.

Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΣ

Παπούτσι D ROSE 5 BOOST σε χρώματα Black / άσπρο / Red από 160,00 € στα 128,00 €

Το καλύτερο για τον πατέρα σου

Ο διάσημος Derrick Rose θα σας συνοδεύει στα γήπεδα με αυτό το basket D Rose για άντρες που φέρει την υπογραφή adidas Performance. Αυτό το εμβληματικό μοντέλο διαθέτει ανάλαφρο στέλεχος από συνθετικό δέρμα και μια σόλα EVA για εξαιρετικά κρατήματα. Εξασφαλίζει επίσης σταθερότητα και ταχύτητα χάρη στο γεωμετρικό του σχέδιο που μας επιτρέπει να τρέχουμε γρήγορα και σταθερά ειδικά στο άθλημα του μπάσκετ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΣ

Μπλούζα Ρονάλντο το "Φαινόμενο" στα 24

Το καλύτερο για τον πατέρα σου

Ο πατέρας σου είναι φανατικός με το ποδόσφαιρο; Τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή από του να του κάνεις δώρο ένα μπλουζάκι με τον Ρονάλντο. Το "Φαινόμενο" συγκινεί κάθε ποδοσφαιρόφιλο και αναμφίβολα και τον δικό σου.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Παπούτσια GEL-RESOLUTION 5 σε χρώμα Green / μπλέ από 130,00 € σε 104,00 €

Το καλύτερο για τον πατέρα σου

Το GEL RESOLUTION 5 της Asics είναι το αγαπημένο μοντέλο των επαγγελματιών παιχτών τένις λόγω της αντοχής και της σταθερότητάς του, ειδικά για αυτούς που παίζουν από το πίσω μέρος του γηπέδου. Χάρη στο σύστημα απορρόφησης κραδασμών GEL στο πέλμα και στο μπροστινό μέρος του ποδιού, αυτό το παπούτσι για τένις απορροφά τους κραδασμούς κατά την απόκρουση της μπάλας και διευκολύνει τις ευθείες και πλευρικές κινήσεις.

ΠΑΤΕΡΑΣ CAMPER (ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ CAMPING)

Σανδάλι MONTEROSSO II Brown στα 67,00 €

Το καλύτερο για τον πατέρα σου

Τι χαρά που μπορούμε να συνεχίσουμε την περιπέτεια κυρίως το καλοκαίρι, χάρη στα σπορ σανδάλια σε καφέ χρώμα που υπογράφει η μάρκα Columbia. Δυνατό, με δερμάτινο στέλεχος, το μοντέλο Monterosso Ii είναι ένα παπούτσι που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας περιπέτεια. Θα μπορούσαμε εύκολα να ισχυριστούμε πως αυτό το μοντέλο, με τη υφασμάτινη επένδυση του και τη συνθετική εσωτερική του σόλα παρέχει υψηλές επιδόσεις. Η ευελιξία της καουτσούκ εξωτερικής σόλας, σας επιτρέπει να νιώθετε άψογα φορώντας στα σανδάλια σας, ακόμα και κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ

Τσάντα PORTE DOCUMENTS CABARET Black από 142,00 € στα 113,60 €

Το καλύτερο για τον πατέρα σου

Κομψό προφίλ και διαχρονικό ύφος εύκολο στον συνδυασμό του αυτός ο χαρτοφύλακας κομμάτι της συλλογής Cabaret της Pierre Cardin. Σε αυτούς που αρέσει η οργάνωση θα εκτιμήσουν την απλότητα και την πρακτικότητα του.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

Μπλούζα Sin City of Manchester στα 24

Το καλύτερο για τον πατέρα σου

Συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τον κινηματογράφο. Η Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει με τη Sin City, ένας συνδυασμός που ξετρελάνει κάθε πατέρα που έχει στις προτεραιότητές του το σινεμά, με μία ταινία τόσο κλασική, όσο και η ομάδα του Μάντσεστερ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ STAR-WARS

Ανδρική Μπλούζα T-Shirt "Cinema" Star Wars στα 12.90 €

T-Shirt "Cinema" Star Wars
T-Shirt "Cinema" Star Wars T-SHIRT "CINEMA" STAR WARS

Ανδρική Μπλούζα T-Shirt "Cinema" Star Wars .Άνετη και δροσερή, μπορεί να σας συνοδεύει κάθε μέρα δίνοντας στυλ στις εμφανίσεις σας. Διαθέτει λαιμόκοψη, κοντό μανίκι αλλά και μία cool στάμπα για casual εμφανίσεις.

Διαθέσιμα χρώματα: Άσπρο

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Μαγιό ARTHUR SWIM MARINE στα 56,00 €

Το καλύτερο για τον πατέρα σου

Από τη στιγμή που είδαμε αυτό το μαγιό ένα πράγμα έχουμε στο μυαλό μας: να ετοιμαστούμε και να βγούμε στην παραλία. Από πολυεστέρα (100%) φαίνεται το ίδιο ωραίο όταν το φοράτε ή όταν το κοιτάτε. Ζήτω το καλοκαίρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ