Πολέμησε στην Αρχαία Ελλάδα με το Sparta: War of Empires - Sport Shop - SPORT 24
SPORT SHOP
 

Πολέμησε στην Αρχαία Ελλάδα με το Sparta: War of Empires

Πολέμησε στην Αρχαία Ελλάδα με το Sparta: War of Empires

Το Sport24 σου προτείνει τo καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης και σε καλεί να πολεμήσεις με τον στρατό σου στην Αρχαία Ελλάδα.

Το παιχνίδι σε μεταφέρει χρονικά στην περίοδο του πολέμου με τον Ξέρξη και τους Πέρσες. Στόχος σου είναι η δημιουργία και η διοίκηση της δικιάς σου πολής-κράτος καθώς επίσης και η υπεράσπιση της με την βοήθεια του στρατού της.

Η πόλη σου αποτελεί πηγή πλούτου. Ως Άρχοντας και διοικητής της πρέπει να αναλάβεις της ανάπτυξή και την υπεράσπισή της από τους εχθρούς. Πρέπει να παλέψεις ενάντια αντίπαλων πόλεων και τους Πέρσες και να διεκδικήσεις την θέση σου στην ιστορία. Μόνο μέσα από την έξυπνη διπλωματία, το εμπόριο και τη διαμόρφωση συμμαχιών με άλλους Άρχοντες θα βρεις τη νίκη στην αρχαία Ελλάδα.

To Sparta: War of Empires είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι προσομοίωσης που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του 5ου αιώνα π.Χ στην Αρχαία Ελλάδα και μοιάζει να είναι η κατάλληλη ασχολία για την περίοδο επιστροφής από τις διακοπές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθεις και ιστορία. Καλή σου επιτυχία.

Ξεκίνησε τώρα

SHARE:
ΤΑΞΙΔΙ

ΤΑΞΙΔΙ

Έλληνας στις Βρυξέλλες

Ένα βιωματικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Χαμός στο twitter για την απόφαση του ΣτΕ

"Ξεσάλωσαν" οι χρήστες του twitter, μετά την ακύρωση του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24