Πολέμησε στην Αρχαία Ελλάδα με το Sparta: War of Empires - Sport Shop - SPORT 24
SPORT SHOP
 

Πολέμησε στην Αρχαία Ελλάδα με το Sparta: War of Empires

Πολέμησε στην Αρχαία Ελλάδα με το Sparta: War of Empires

Το Sport24 σου προτείνει τo καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης και σε καλεί να πολεμήσεις με τον στρατό σου στην Αρχαία Ελλάδα.

Το παιχνίδι σε μεταφέρει χρονικά στην περίοδο του πολέμου με τον Ξέρξη και τους Πέρσες. Στόχος σου είναι η δημιουργία και η διοίκηση της δικιάς σου πολής-κράτος καθώς επίσης και η υπεράσπιση της με την βοήθεια του στρατού της.

Η πόλη σου αποτελεί πηγή πλούτου. Ως Άρχοντας και διοικητής της πρέπει να αναλάβεις της ανάπτυξή και την υπεράσπισή της από τους εχθρούς. Πρέπει να παλέψεις ενάντια αντίπαλων πόλεων και τους Πέρσες και να διεκδικήσεις την θέση σου στην ιστορία. Μόνο μέσα από την έξυπνη διπλωματία, το εμπόριο και τη διαμόρφωση συμμαχιών με άλλους Άρχοντες θα βρεις τη νίκη στην αρχαία Ελλάδα.

To Sparta: War of Empires είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι προσομοίωσης που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του 5ου αιώνα π.Χ στην Αρχαία Ελλάδα και μοιάζει να είναι η κατάλληλη ασχολία για την περίοδο επιστροφής από τις διακοπές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθεις και ιστορία. Καλή σου επιτυχία.

Ξεκίνησε τώρα

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Τα 10 πιο φρικιαστικά έθιμα σε κηδείες

Άλλοι τρώνε τους νεκρούς, άλλοι κόβουν τα δάχτυλα των συγγενών τους και άλλοι τους θάβουν με τις ζωντανές γυναίκες τους. Τα τελετουργικά που δεν θα 'θελες με τίποτα να συμμετέχεις.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το πιο μεγάλο spoiler για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones

Μια φωτογραφία που διέρρευσε πριν από μερικές ώρες επιβεβαιώνει τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ

Η Σουρωτή και η εκδίκηση των ελληνικών πηγών

Μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν δύο σημαντικές ανατροπές στην αγορά αναψυκτικών στην Ελλάδα. Πώς οι εγχώριοι «νερουλάδες» πήραν το επάνω χέρι

ΝΟΣΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΝΟΣΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

Σκότωσε πεθερό και κουνιάδα για να τη δολοφονήσει στη κηδεία τους

Με ποινή ισόβιας φυλάκισης βρίσκεται ένας άνδρας που δολοφόνησε τον πεθερό του και την κουνιάδα του, προκειμένου να παγιδεύσει τη γυναίκα του στην κηδεία τους και να τη σκοτώσει (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24