SPORT24

Tα Air Max της ζωής μας

Tα Air Max της ζωής μας

Αν δεν έχεις φορέσει Air Max, δεν έχεις φορέσει sneakers. Γι' αυτό και πρέπει να δεις τις προτάσεις του Sport24.gr και δεν θα χάσεις. Άνεση και καλή ποιότητα συνθέτουν ένα "καυτό" ντουέτο.

Έχουν ιστορία, ποιότητα και συνδυάζουν άνεση και καλαισθησία. Κορυφαία στο είδος τους, αποτελούν must για κάθε άνθρωπο που θέλει να έχει ένα ζευγάρι sneakers και ψάχνει εκείνο που θα ευχαριστηθεί και θα τον ικανοποιήσει.

Ο λόγος για τα Air Max που μπήκαν στη ζωή μας το 1987 και συνεχίζουν μια επιτυχημένη διαδρομή που κοντεύει τις τρεις δεκαετίες. Το παπούτσι που έφερε την επανάσταση και έκανε, όχι μόνο τα μυαλά μας, αλλά και τα πόδια μας να πάρουν αέρα, αυτό το μήνα γιορτάζουν.

Το Sport24.gr... απλώνει τις προτάσεις του και σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε την επιλογή της αρεσκείας σας μέσα από μια ευρεία γκάμα επιλογών, ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο του καθενός.

Nike Wmns Nike Air Max 2015 - € 179,00

Tα Air Max της ζωής μας

Γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο Nike Air Max 2015 σε χρώμα μαύρο/έντονο γαλάζιο/μωβ. Διαθέτουν: Εξαιρετικά απαλό διχτυωτό υλικό χωρίς ραφές στο επάνω μέρος, για άνεση και καλύτερο αερισμό του ποδιού. Εσωτερική επένδυση που αγκαλιάζει το πέλμα, προσφέροντας μοναδική εφαρμογή. Νήματα Dynamic Flywire, που ενσωματώνονται με τα κορδόνια, τυλίγονται γύρω από το μέσο του πέλματος, και προσφέρουν άψογη στήριξη. Μονάδα Air Max σε όλο το μήκος του παπουτσιού, για άριστη αντικραδασμική προστασία. Ενδιάμεση σόλα με εύκαμπτες αυλακώσεις, για μεγαλύτερη ευελιξία στο μπροστινό μέρος. Εξωτερική σόλα με μοτίβο waffle, για ανθεκτικότητα και πρόσφυση σε διαφορετικές επιφάνειες. Διαφορά ύψους φτέρνας-δακτύλων 12mm. Παπούτσια μοναδικά από τη μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών ειδών.

Nike Air Max Premiere Run - € 80,65

Tα Air Max της ζωής μας

Τα ανδρικά running παπούτσια Premiere ,σε χρώμα έντονο μπλε/μαύρο, ανήκουν στη γνωστή συλλογή Air Max της Nike. Διαθέτουν μινιμαλιστικό σχεδιασμό και όλα τα χαρακτηριστικά Air Max στην κατασκευή τους: Το συνθετικό υλικό και το ύφασμα στο πάνω μέρος, όπως και η υφασμάτινη εσωτερική επένδυση παρέχουν άριστη διαπνοή στο δέρμα. Η τεχνολογία Hyperfuse μειώνει το βάρος του παπουτσιού. Το ειδικό κολάρο στον αστράγαλο και η μονάδα Air Max στη φτέρνα προσφέρουν τέλεια εφαρμογή, στήριξη και απορρόφηση των κραδασμών αντίστοιχα. Τέλος, η εξωτερική σόλα, με μοτίβο Waffle, εξασφαλίζει αντοχή και βέλτιστη πρόσφυση σε διαφορετικές επιφάνειες. Παπούτσια ελαφριά, άνετα, ασυναγώνιστα, με την εγγύηση της Nike.

AIR MAX 90 ESSENTIAL μπλέ - € 144,00

Tα Air Max της ζωής μας

Η μάρκα Nike επιβιβάζεται για να κατακτήσει τον πλανήτη των sneaker με τη δημιουργία ενός χαμηλού basket σε υπέροχο στυλ. Τα πάντα συνδυάζονται εύκολα με το δερμάτινο και υφασμάτινο στέλεχος και το μπλε του χρώμα προσδίδει άνεση και στυλ. Το μοντέλο Air Max 90 Essential έχει υφασμάτινη επένδυση. Η εξωτερική του σόλα είναι από καουτσούκ. Ένα μοντέλο που θα προσφέρει στους οπαδούς των sneakers ό,τι χρειάζονται.

AIR MAX 2014 Black / Green / Fluo - € 156,00

Tα Air Max της ζωής μας

Το μοντέλο Air Max 2014, είναι το καινούριο παπούτσι για τρέξιμο της μάρκας Nike για όσους λατρεύουν το τρέξιμο ! Η άνεση είναι σίγουρη με τη υφασμάτινη επένδυση και τη υφασμάτινη εσωτερική σόλα, που προσφέρουν επίσης ένα παπούτσι που αναπνέει. Κατασκευασμένο με από καουτσούκ εξωτερική σόλα, υπόσχεται κράτημα σε κάθε έδαφος.

AIR MAX TAVAS Black / Grey / Green - € 123,00

Tα Air Max της ζωής μας

Ορόσημο για ασύγκριτο στυλ, το σπορ κομψό συναντάται εδώ με αυτό το sneaker της μάρκας Nike. Το μαύρο χρώμα του και το υφασμάτινο στέλεχός του θα δώσουν μια στυλάτη όψη που οδηγεί στην τελειότητα. Το μοντέλο Air Max Transit έχει υφασμάτινη επένδυση και περιλαμβάνει μια εξωτερική συνθετική σόλα. Ανάμεσα στις σπορ λεπτομέρειες και τις απλές γραμμές, έχει τα πάντα για να σας ευχαριστήσει!

Nike Air Max Tr 365 - € 78,00

Tα Air Max της ζωής μας

Ύφασμαπου επιτρέπειτην αναπνευσιμότητα του υποδήματοςκαι συνθετικό υλικόστο άνω μέρος. ΕνδιάμεσηFitsoleσόλαπου προσφέρει ιδανική εφαρμογήκαιυποστήριξη του ποδιούκαιAir-SolePhylonγια εξαιρετική αντικραδασμική προστασία. Εσωτερική επένδυση από ύφασμα και σόλα εξωτερική από καουτσούκ μεWaffle patternγια άριστη πρόσφυση και σταθερότητα

AIR MAX 2014 Yellow / Fluo / άσπρο - € 156,00

Tα Air Max της ζωής μας

Το διάσημο Air Max επανακτά τα δικαιώματά του επί της ασφάλτου και επιστρέφει στο προσκήνιο. Αυτή την εποχή, η Nike προτείνει μια μοντέρνα εκδοχή, με ένα καλό σύστημα απορρόφησης των κραδασμών, καλό κράτημα και αεριζόμενη σόλα που σας προσφέρει άνεση στο βάδισμα.

AIR MAX COMMAND Black / Grey / Red - € 133,00

Tα Air Max της ζωής μας

Ειδική αναφορά στη μάρκα Nike ιδίως για το τελευταίο μοντέλο χαμηλό basket! Άνεση και μόδα μαζί, το μοντέλο αυτό συνδυάζει δερμάτινο και υφασμάτινο στέλεχος και μαύρο χρώμα. Διαθέτει υφασμάτινη επένδυση, μας αρέσει να φοράμε το μοντέλο Air Max Command τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Απλά απαραίτητο.

AIR MAX TAVAS Black / Multicolore - € 128,00

Tα Air Max της ζωής μας

Τα ανδρικά παπούτσια Nike Air Max Tavas είναι εμπνευσμένα από το ρετρό σχέδιο του εμβληματικού αυθεντικού μοντέλου για τρέξιμο, ενώ διαθέτουν μονάδα Max Air στη φτέρνα και εξωτερική σόλα με μοτίβο waffle για πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες. Το επάνω μέρος από διχτυωτό υλικό και σουέντ με επικαλυπτόμενες φάσες χωρίς ραφές εξασφαλίζει μοντέρνο στυλ και ανάλαφρη άνεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ