24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο "αντί-Βεργέτης" και ο "αντί-Βιγιαφάνιες"

Ο "αντί-Βεργέτης" και ο "αντί-Βιγιαφάνιες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτει τη σκέψη του Γιάννη Καϋμενάκη για τον διάδοχο του Στάικου Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα αλλά και τον παίκτη που έχουν στο μυαλό τους στον Παναιτωλικό για να καλύψει το κενό του Βιγιαφάνιες.

Ο Στάικος Βεργέτης ήταν για καιρό (συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό) ο μακροβιότερος τεχνικός στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης όμως η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με 5-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου του στοίχισε τη θέση του από την άκρη του πάγκου.

Ο ένας εκ των δύο ισχυρών ανδρών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, πήρε τη σκληρή απόφαση να λύσει τη συνεργασία της ομάδας της Τρίπολης με τον Έλληνα τεχνικό λίγες ώρες μετά το ματς με τους "ερυθρόλευκους" και πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση νέου τεχνικού , με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Βεργέτη, Τερεζόπουλο, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του...

Εν τω μεταξύ ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Λούκα Βιγιαφάνιες που οδεύει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο κοιτάζει ήδη την επόμενη ημέρα, με τον Φαμπιάν Μουνιός που έκλεισαν οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου να προορίζεται για διάδοχος του Αργεντινού άσου στις πτέρυγες της επίθεσης.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ