ΣΤΗΛΕΣ

Το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής (17/09)

Slovenia's Goran Dragic drives the ball between Spain's Pierre Oriola and Spain's Juancho Hernangomez, right, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Thursday, Sept. 14. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Slovenia's Goran Dragic drives the ball between Spain's Pierre Oriola and Spain's Juancho Hernangomez, right, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Thursday, Sept. 14. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο πρωταθλητής Ευρώπης αναδεικνύεται το βράδυ της Κυριακής, με τις Σλοβενία και Σερβία να διεκδικούν το χρυσό μετάλλιο. Νωρίτερα, Ισπανία και Ρωσία θα παλέψουν για την τρίτη θέση στο βάθρο.

Η τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ 2017 είναι γεγονός! Η ημέρα με τους δύο σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης, τους αγώνες που θα χαρίσουν τα τρία μετάλλια και φυσικά τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η δράση αρχίζει στις 17:00, με τις ηττημένες των ημιτελικών, Ισπανία και Ρωσία, να αναμετρώνται στο μικρό τελικό, με έπαθλο το χάλκινο μετάλλιο. Το κυρίως πιάτο σερβίρεται το βράδυ, στις 21:30, με δύο πρώην γιουγκοσλαβικές δυνάμεις, τη Σλοβενία και τη Σερβία, να κοντράρονται για το χρυσό μετάλλιο.

Τις αναμετρήσεις μπορείτε να τις παρακολουθήσετε LIVE από το Sport24.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής:

17:00 Ισπανία - Ρωσία ΕΡΤ1

21:30 Σλοβενία - Σερβία ΕΡΤ1

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δείτε τις βαθμολογίες και το πρόγραμμα

AP Photo/Lefteris Pitarakis

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ