VIDEOS

Έγραψε ιστορία ο Νεϊμάρ!

BRASILIA, BRAZIL - JUNE 23:  Neymar of Brazil celebrates scoring his team's second goal and his second of the game during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Cameroon and Brazil at Estadio Nacional on June 23, 2014 in Brasilia, Brazil.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
BRASILIA, BRAZIL - JUNE 23: Neymar of Brazil celebrates scoring his team's second goal and his second of the game during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Cameroon and Brazil at Estadio Nacional on June 23, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Νεϊμάρ με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στο Καμερούν ξεπέρασε τους Ροναλντίνιο και Ριβάλντο,και έγινε ο έκτος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βραζιλίας σε ηλικία μόλις 22 ετών.

ο Νεϊμάρ αν και είναι μόλις 22 ετών με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην εθνική Καμερούν, έγινε ο έκτος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βραζιλίας, ξεπερνώντας τον Ροναλντίνιο και τον Ριβάλντο.

Πρώτος στην σχετική λίστα σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "Αs" βρίσκεται ο θρυλικός Πελέ με 77 γκολ, και ακολουθούν οι Ζίκο, ο Ρονάλντο, Ρομάριο και Μπεμπέτο.

Ο Νεϊμάρ με τα γκολ που πέτυχε απέναντι στο Καμερούν προσπέρασε τον Ροναλντίνιο των 33 γκολ και τον Ριβάλντο των 34 γκολ, φτάνοντας ο ίδιος τα 35 τέρματα σε 52 συμμετοχές με την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του καθώς είναι 22 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ