MEDIA

V-Span στον ΟΤΕ, πρόγραμμα Copa, νέα εφημερίδα

V-Span στον ΟΤΕ, πρόγραμμα Copa, νέα εφημερίδα

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την αποψινή τηλεοπτική παρουσία των Σπανούλη, Πρίντεζη, Λυμπερόπουλου για μια νέα εφημερίδα, για το FB που αλλάζει την τηλεοπτική ιστορία και παρουσιάζει το πρόγραμμα του Copa America από τον ΣΚΑΪ.

Ο Sport24 Radio στον... τελικό της Τούμπας

Ο «τελικός» ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα play offs της Super League μεταδίδει αποκλειστικά σήμερα από στα κανάλια Novasports. Στην περιγραφή θα είναι οι Δημήτρης Κανελλάκης και Γιάννης Πάγκος. Το ματς μεταδίδεται φυσικά και από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Αντώνη Τσακαλέα και Σάββα Τσιομπάνογλου. Την ίδια ώρα (20:15, τηλεοπτικά από το Novasports 2) ο Λευτέρης Αμπατζής περιγράφει για τους 103,3 το Πανιώνιος - ΑΕΚ.

Σπανούλης στον ΟΤΕ, «Λύμπε» και Πρίντεζης στην ΕΡΤ

Καλεσμένος στο στούντιο του Pick & Roll θα είναι απόψε στις 20:00 (OTE Sport 4) ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού -και πλέον 3ος σκόρερ στην ιστορία του Πρωταθλήματος με 4.830 πόντους- θα μιλήσει στον Βασίλη Σκουντή για την κατάκτηση του τίτλου στην Basket League, τα τρίποντα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα. Συνάμα, ο Κώστας Κατέβας βρέθηκε χθες στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ του τελευταίου αγώνα του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Συνάμα, απόψε θα βγάλει αθλητική εκπομπή και η ΕΡΤ, 22:00 με 00:00 με ρεπορτάζ από τα ματς των play offs και όχι μόνο! Καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι ο Γιώργος Πρίντεζης για να μιλήσει για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και ο Νίκος Λυμπερόπουλος για τα play offs και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα του Copa America από τον ΣΚΑΪ

Το Copa America 2016, όπως διαβάσατε από τη στήλη , θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ και σας παρουσιάζουμε σήμερα το πρόγραμμα των μεταδόσεων στη φάση των ομίλων. Για τη δική σας ευκολία αναφέρεται η ημέρα διεξαγωγής... τηλεοπτικά, ήτοι Παρασκευή αν ο αγώνας διεξάγεται ξημερώματα Σαββάτου (και ούτω καθεξής):

* Σάββατο 4/6: 00:00 Κόστα Ρίκα Παραγουάη, 02:30 Αϊτή - Περού

* Κυριακή 5/6: 00:00 Τζαμάικα - Βενεζουέλα, 03:00 Μεξικό - Ουρουγουάη.

* Δευτέρα 6/6: 02:00 Παναμάς - Βολιβία

* Τρίτη 7/6: 03:00 ΗΠΑ - Κόστα Ρίκα

* Τετάρτη 8/6: 02:30 Βραζιλία - Αϊτή

* Πέμπτη 9/6: 02:30 Ουρουγουάη - Βενεζουέλα

* Παρασκευή 10/6: 02:00 Χιλή - Βολιβία

* Σάββατο 11/6: 02:00 ΗΠΑ - Παραγουάη

* Κυριακή 12/6: 01:30 Εκουαδόρ - Αϊτή, 03:45 Βραζιλία - Περού

* Δευτέρα 13/6: 03:00 Μεξικό - Βενεζουέλα

* Τρίτη 14/6: 03:00 Χιλή - Παναμάς

* Τετάρτη 15/6: 02:15 Ουρουγουάη - Τζαμάικα

* Πέμπτη 16/6: 01:45 Αργεντινή - Βολιβία

Η "Ηχώ" της Κωνσταντινούπολης από αύριο και στην Ελλάδα

V-Span στον ΟΤΕ, πρόγραμμα Copa, νέα εφημερίδα


Η ιστορική ελληνική εφημερίδα της Κωνσταντινούπολης "Ηχώ" που το 2017 ολοκληρώνει 40 χρόνια έκδοσης, θα είναι πλέον στα περίπτερα όλης της Ελλάδας από αύριο, 1η Ιουνίου με μηνιαία έκδοση 24 σελίδων. Την εφημερίδα υπογράφουν οι Αντώνης Φουρλής, Γιώργος Βλαβιανός, Ανδρέας Ρομπόπουλος, Νικόλας Βαφειάδης, καθ. Ιωάννης Μάζης, καθ. Αιχάν Ακτάρ, Κώστας Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Δαυλός, Γιάννης Τοπτσόγλου, Βάνα Στέλλου, Κυριάκος Πεταλίδης, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Πάνος Γκανάς, Μυρσίνη Λαμπράκη. Λευτέρης Λαζάρου, Στέλιος Παρλιάρος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Νίκη Παρλιάρου, Βούλα Θεοτόκη, Ανθή Αγγελοπούλου, Βάνα Στέλλου, Καίτη Θεοδωρίδου, Ανθή Αγγελοπούλου κ.α. Η " Ηχώ " με δικό της αποκλειστικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άρθρα θα επιχειρεί να δίνει την πραγματική εικόνα της αλήθειας για τα τεκταινόμενα όχι μόνο στον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης αλλά στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο Ελλάδας – Τουρκίας και Μέσης Ανατολής.

Το FB αλλάζει την τηλεοπτική ιστορία...

Σιγά σιγά γράφεται νέα ιστορία αναφορικά με τα τηλεοπτικά του αθλητισμού αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα. το Σάββατο μεταδόθηκε για πρώτη φορά σε live streaming μέσω Facebook ποδοσφαιρικός αγώνας: αυτός της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα της ισπανικής γυναικείας La Liga και ήταν ο πρώτος του αθλήματος που καλύφθηκε μέσω social media. Ο αγώνας ήταν διαθέσιμος σε όλη την υφήλιο, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς αλλά η παραγωγή ήταν του διεθνούς αραβικού δικτύου Bein Sports...

Ανακοινώσεις ΠΣΑΤ

Ο ΠΣΑΤ κατήγγειλε "την ενέργεια του προέδρου Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης να καταθέσουν αγωγές εναντίον του συναδέλφου Δημήτρη Δημητρίου, ζητώντας το ποσό του 1.100.000 ευρώ αλλά και τη φυλάκισή του! Ενέργεια που στηρίζεται στον γνωστό τυποκτόνο νόμο, που εξακολουθεί και βρίσκεται σε ισχύ και λειτουργεί ως βιομηχανία παραγωγής τέτοιου είδους αγωγών, ως όχημα εκφοβισμού και οικονομικής εξόντωσης των δημοσιογράφων. Είναι προφανές ότι ο ΠΣΑΤ στηρίζει τον συνάδελφο και θα σταθεί στο πλευρό του στο δικαστικό αγώνα, που πρόκειται να δώσει, προασπίζοντας το δικαίωμα της ελεύθερης ενημέρωσης". Ο ΠΣΑΤ κατήγγειλε και τις εξελίξεις στην εφημερίδα «Γαύρος», στην οποία η εργοδοσία με σειρά ενεργειών της, θέτει σε κίνδυνο τη συνέχιση της απασχόλησης και των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, εφαρμόζοντας σειρά μεθόδων που οδηγούν σε εργασιακούς μεσαίωνες.

Και, κατά την 19η συνεδρίαση του, στις 30 Μαΐου, αποφάσισε να προγραμματίσει σειρά επαφών με την Super League, την Basket League, τις ΠΑΕ και ΚΑΕ, σχετικά με τις προϋποθέσεις και συνθήκες εργασίας των συναδέλφων τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και αποφάσισε την έκδοση ανακοίνωσης με την οποία θα στηλιτεύονται και καταδικάζονται φαινόμενα εργοδοτικών αυθαιρεσιών, καταστρατήγησης και ισοπέδωσης εργασιακών δικαιωμάτων, εκφοβισμού μέσω αγωγών και μη επίλυσης σειράς καίριων ζητημάτων, απέναντι σε συναδέλφους

Ρεκόρ τηλεθέασης οι "Αρβύλα"!

Χθες οι "Ράδιο Αρβύλα" ξεπέρασαν ξανά τον... εαυτό τους στον ΑΝΤ1, με νέο ρεκόρ τηλεθέασης. Σημείωσαν μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 51,4%,, στα περισσότερα τέταρτα της εκπομπής η τηλεθέαση ήταν άνω του 50%, ενώ σε δυο τέταρτα άγγιξε το 55%! Την επομένη Δευτέρα, η επιτυχημένη εκπομπή, ρίχνει αυλαία για τη σεζόν.

Οι ιπποδρομίες στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Από αύριο 1η Ιουνίου ξεκινά η νέα εποχή των ιπποδρομιών στην Ελλάδα. Καθημερινά, ελεύθερη μετάδοση από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, θα προβάλλεται όλο το πρόγραμμα με περισσότερες από είκοσι ιπποδρομίες από τα σπουδαιότερα ιπποδρόμια της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Νοτίου Αφρικής και κάθε Τετάρτη στις 17:30 το απόγευμα σε απ ευθείας σύνδεση με το Μαρκόπουλο τις αναγεννημένες Ελληνικές Ιπποδρομίες.

Δωρεά της Forthnet στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

H Forthnet, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με επίκεντρο τη στήριξη παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, έθεσε στη διάθεση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μία υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών και έναν ειδικευμένο διασώστη. Η Forthnet, διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η στήριξη αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκε μέσω της κινητοποίησης των ίδιων των συνδρομητών της εταιρείας. Έτσι, με αφετηρία την 11η Νοεμβρίου 2015, με κάθε ενεργοποίηση Forthnet ή Nova e-bill από τους συνδρομητές της, η Forthnet προσέφερε 1 ευρώ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η ανταπόκριση των συνδρομητών της εταιρείας ήταν άμεση και αποτελεσματική. Μέσα σε έξι μήνες οι εγγραφές των συνδρομητών Forthnet & Nova στην υπηρεσία e-bill έφτασαν τις 70.000 και αυτόματα μετατράπηκαν σε 70.000 ευρώ.

V-Span στον ΟΤΕ, πρόγραμμα Copa, νέα εφημερίδα
INTIME SPORTS


Ο Corporate Communication Director της Forthnet, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, μαζί με άλλα στελέχη της εταιρείας, βρέθηκε στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια και παρέδωσε στον κ. Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Οργανισμού, τη θερμοκοιτίδα για να εγκατασταθεί εντός κινητής μονάδας εντατικής θεραπείας νεογνών, καλύπτοντας παράλληλα τόσο το κόστος λειτουργίας της, όσο και το κόστος εργασίας ενός ειδικευμένου διασώστη. Ο κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, Corporate Communication Director της Forthnet, δήλωσε σχετικά: «Με την ενέργεια αυτή στηρίζουμε το δύσκολο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ό,τι αφορά στη διάσωση παιδιών που η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο. Για τη Forthnet, η υπεύθυνη συμμετοχή στην ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας είναι αναπόσπαστο στοιχείο της προσωπικότητας της εταιρείας, που συμβαδίζει με την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η στήριξη των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας στον πυλώνα δράσεων κοινωνικής συνεισφοράς σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού της χώρας μας και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον».

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ