MEDIA

Ποιος θα δείξει το Copa America, αλλάζει τιμή η Sportday

Ποιος θα δείξει το Copa America, αλλάζει τιμή η Sportday

Καθημερινά τα media έχουν ρεπορτάζ. Ποιος πήρε το Copa America, η "Sportday" μειώνει την τιμή της και στον "Γαύρο" επικρατεί ανησυχία.

Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το Copa America θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ με το κανάλι του Φαλήρου να επιτυγχάνει συμφωνία για να μεταδώσει και το φετινό τουρνουά. Γιατί... παίζουν πάλι φέτος; Διεξάγεται το Copa America Centenario, επετειακό τουρνουά με 16 αντί για 12 ομάδες (και Αϊτή και Τζαμάικα μέσα...) και λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ.

Το Copa America διεξάγεται 3 με 26 Ιουνίου. Τι συμφωνία και τι ματς θα δείξει ο ΣΚΑΪ; Επειδή υπάρχουν και παιχνίδια που ξεκινούν 5 το πρωί (και επηρεάζει τις πρωινές, live ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού) θα υπάρξει αρχές της εβδομάδες σύσκεψη και προγραμματισμός. Ο στόχος είναι πάντως να μεταδοθούν live όσα περισσότερα ματς γίνεται.

Λοιπόν, 3 Ιουνίου το Copa, 10 Ιουνίου ξεκινά το Euro, καλή μας απόλαυση φέτος...

Εξελίξεις στον αθλητικό Τύπο...

Με το μότο "Νομίζεις ότι μας ξέρεις; Πάρε μας με 0,90 για να γνωριστούμε καλύτερα" η "Sportday" κατεβάζει, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου, την τιμή της, από το 1,30 ευρώ στα 90 λεπτά και σε σχετική ανάρτηση στα social media εξηγεί τους λόγους .

Συνάμα, έκδηλη παραμένει η ανησυχία στον «Γαύρο» καθώς οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να υπογράψουν την καταγγελία της σύμβασής τους με την υπόσχεση ότι παράλληλα θα εξοφληθούν (και υπάρχουν αρκετά χρωστούμενα μηνιάτικα). Η καταγγελία θα έχει ισχύ από την 8η Ιουνίου και μέχρι τότε θα έχουν ληφθεί οι αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της εφημερίδας: θα κλείσει, θα συνεχίσει ως έχει ή θα γίνει εβδομαδαία...

Ο ΟΤΕ στο Πριγκιπάτο

Ο OTE TV καλύπτει με διπλή αποστολή το GP του Μονακό (Κώστας Ψάρρας και Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος) και θα έχει έκτακτη εκπομπή σήμερα, Σάββατο στις 14.30 με όλη την ατμόσφαιρα από το μαγευτικό πριγκιπάτο αλλά και τις αντιδράσεις των πιλότων από τις ελεύθερες δοκιμές της Πέμπτης. Την Κυριακή στο κυρίως μενού λίγο πριν τον αγώνων, στις 13.00 θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του επικεφαλής της πρωταθλήτριας Mercedes, Τότο Βολφ και του επικεφαλής της McLaren, Ερικ Μπουγιέ και φυσικά πλούσιο ρεπορτάζ από τις κατατακτήριες δοκιμές με δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ