MEDIA

Τι ώρα και σε ποια κανάλια θα δούμε ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Τι ώρα και σε ποια κανάλια θα δούμε ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Σήμερα παίζεται η τελευταία πράξη της φάση των ομίλων του Europa League και το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί ήδη και θα παίξει την πρωτιά του ομίλου απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Παναθηναϊκός χωρίς νίκη στις 5 πρώτες αγωνιστικές, έχει αποχαιρετήσει προ πολλού τους "32" του Europa League. Ακολουθεί αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

  • Η αρχή γίνεται στις 18:00 το απόγευμα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τη Σλόβαν Λίμπερετς, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3 HD και ραδιοφωνικά από τον Sport 24 Radio 103,3 σε περιγραφή Αντώνη Τσακαλέα και Σάββα Τζιομπάνογλου.
  • Δύο ώρες αργότερα, στις 20:00, ο Ολυμπιακός παίζει στην Κύπρο την πρωτιά στον όμιλό του, απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD και ραδιοφωνικά από τον Sport 24 Radio 103,3 σε περιγραφή Διονύση Βερβελέ.
  • Φινάλε στους ευρωπαϊκούς αγώνες για το Europa League στις 22:05 με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την πρώτη του νίκη στους ομίλους κόντρα στην Θέλτα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3 HD και ραδιοφωνικά από τον Sport 24 Radio 103,3 σε περιγραφή Μπάμπη Τσιμπίδα και Θανάση Βορίση.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ