MEDIA

Τι ετοιμάζουν για το ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ ο Sport24 Radio και η Nova!

Τι ετοιμάζουν για το ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ ο Sport24 Radio και η Nova!

Το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ κυριαρχεί και ο Sport24 Radio ετοιμάζει... μεγάλα πράγματα την Κυριακή. Το NBA All Star Game στα παρκέ του OTE TV, το «X Factor», το «Zumba Time» και άλλα, με την υπογραφή του Mediaρχη του Sport24.gr, Νίκου Μποζιονέλου.

Ο Sport24 Radio σας καλεί να περάσετε μαζί του και αυτή την Κυριακή, πρώτη, των πολύ μεγάλων αγώνων της Super League. Απ' το πρωί ο σταθμός στους 103,3... αφιερώνεται» σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με θέματα, στατιστικά και αναλυτικό ρεπορτάζ από τα δυο στρατόπεδα! Στις 19:30 ο Παντελής Διαμαντόπουλος θα περιγράψει τον αγώνα και μαζί του ο Σταύρος Γεωργακόπουλος και ο Αντώνης Τσακαλέας, θα κάνουν φύλλο και φτερό τους δυο μονομάχους.

Από πολύ νωρίς, μέχρι τα μεσάνυχτα, οι Αλέξης Βιρβίλης, Γιώργος Περπερίδης, Θοδωρής Κουνάδης, Θανάσης Κρεκούκιας, Θανάσης Ζαχάκης και Λευτέρης Αμπατζής σας μεταφέρουν τα πάντα από το Φάληρο. Μετά το τέλος της αγωνιστικής στην εκπομπή του Ακη Δημακού σχολιάζουν οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Βαγγέλης Αρναούτογλου Γιάννης Καραλής, Διονύσης Βερβελές και Σάββας Τζιομπάνογλου. Τα μεσάνυχτα, Ηρακλής Αντύπας και Κώστας Γκόντζος περιμένουν τις δικές σας απόψεις και συζητάνε μαζί σας μέχρι να βαρεθείτε...

Sport24 Radio 103,3... έτοιμος για άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι!

Τι ετοιμάζουν για το ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ ο Sport24 Radio και η Nova!


Τηλεοπτικά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ καλύπτεται φυσικά από τα κανάλια Novasports που ετοιμάζουν ακόμη μία υπερπαραγωγή για να καλύψουν ένα κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες και εκτός από την sky κάμερα που προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης, μεταξύ άλλων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion και 1 ασύρματη steady cam. Το pre game ξεκινά στις 16:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και οικοδεσπότες τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή των Ηλία Βλάχου και Άγγελου Στυλιάδη, ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Κωστή Μπότσαρη, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και καλεσμένο το Γιαννάκη Οκκά. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 00:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Με τη θερμή ανταπόκριση όλων...

Η Forthnet, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεχίζει να βρίσκεται με αμείωτη ένταση δίπλα στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, με κάθε ενεργοποίηση Forthnet ή Nova e-bill προσφέρεται 1 ευρώ στον οργανισμό για την αγορά και λειτουργία θερμοκοιτίδας μεταφοράς νεογνών σε κινητή ιατρική μονάδα, καθώς και για την κάλυψη του κόστους εργασίας ενός ειδικευμένου διασώστη. Σήμερα, οι εγγραφές των συνδρομητών Forthnet & Nova στην υπηρεσία έχουν ξεπεράσει τις 30.000, που μεταφράζονται σε 30.000 ευρώ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων συνδρομητών, θα επιτευχθεί και ο τελικός στόχος της συγκέντρωσης του ποσού των 70.000 ευρώ που θα συμβάλει στη διάσωση βρεφών που η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο .

Το NBA All Star Game στα παρκέ του OTE TV

Τι ετοιμάζουν για το ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ ο Sport24 Radio και η Nova!


Tο NBA All Star Game υπόσχεται και φέτος στους τηλεθεατές των καναλιών OTE SPORT ένα μαγικό τριήμερο γεμάτο δράση και εντυπωσιακά καρφώματα από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου. Ο ΟΤΕ TV, πιστός στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, θα μεταφέρει ζωντανά από το Τορόντο και τους απεσταλμένους των OTE SPORT Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη όλο το παρασκήνιο με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Στο Rising Stars Challenge, που θα προβληθεί ζωντανά το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 04.00 στο OTE SPORT 4HD, συμμετέχουν οι κορυφαίοι πρωτοετείς και δευτεροετείς του πρωταθλήματος ενώ την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 03.00 στο OTE SPORT 4HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν μοναδικές στιγμές θεάματος στον διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων. Η αναμέτρηση Δύση-Ανατολή του All Star Game, που θα διεξαχθεί στο «Air Canada Centre» του Τορόντο, θα προβληθεί ζωντανά στις 03.30 την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στο OTE SPORT 4HD.

Η κριτική επιτροπή του «X Factor»

Τι ετοιμάζουν για το ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ ο Sport24 Radio και η Nova!


Το κορυφαίο μουσικό show παγκοσμίως, το «X Factor» έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι υπογραφές μπήκαν και η επιτροπή είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της και να υποδεχθεί τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου. Η κριτική επιτροπή είναι τετραμελής και αποτελείται από την Πέγκυ Ζήνα, την Τάμτα, τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Γιώργο Θεοφάνους. Την υποστήριξη των μουσικών ταλέντων στις οντισιόν αλλά και στα backstage των live θα έχει η Ευαγγελία Αραβανή.

"Παρασκήνιο" και στο... ταμείο

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου το "Παρασκήνιο" παίζει μπάλα και στο στοίχημα με το περιοδικό "1Χ2 και ταμείο". 64 σελίδες με αναλύσεις, στατιστικά και προτάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Με τις πιο έγκυρες προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα και με το μάτι έμπειρων δημοσιογράφων και εξπέρ του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Πωλήσεις σαββατιάτικων

Ειρήσθω εν παρόδω, ας ρίξουμε και μια ματιά στις κυκλοφορίες των σαββατιάτικων εβδομαδιαίων φύλλων όπου τα "Παραπολιτικά", παρά την πτώση τους, παραμένουν πρώτα σε πωλήσεις. Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου πούλησαν 22.000 κι ακολούθησαν η "Αγορά" με 18.200, το "Παρασκήνιο" με 13.570, το "Καρφί" με 5.860, η "Freddo" με 4.570, το "Ποντίκι" με 4.560, η "Επένδυση" με 4.050 ενώ από 1.500 και κάτω πούλησαν "Εμπρός", "Δρόμος της Αριστεράς", "Πριν" και "Εποχή". Συνολικά 77.320 φύλλα από τις σαββατιάτικες εφημερίδες...

«Zumba Time» στον ΑΝΤ1

Τι ετοιμάζουν για το ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ ο Sport24 Radio και η Nova!


Η «Zumba Time» είναι μια νέα εκπομπή που έρχεται στον ΑΝΤ1, κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:45, για να μας γυμνάσει, να μας διασκεδάσει και να μας ενημερώσει για τα οφέλη (σωματικά, ψυχολογικά, ιατρικά) αυτού του παγκοσμίως πετυχημένου προγράμματος χορευτικής γυμναστικής, που ονομάζεται zumba. Η διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαιδευτικός χορού Νένα Δασκαλοπούλου, απόφοιτος της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, με την πολυετή της εμπειρία αλλά και με τη βοήθεια εξειδικευμένων γυμναστών θα μας παρουσιάζει νέες χορογραφίες και θα μας δίνει πολλά και ενδιαφέροντα zumba tips.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ