MEDIA

Τηλεοπτικά Football League και Εθνικής!

Τηλεοπτικά Football League και Εθνικής!
INTIME SPORTS

Τι εξελίξεις υπάρχουν με την ΕΡΤ και την Εθνική αλλά και τη Football League; Τι ειδικές μπασκετικές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Εν αντιθέσει με τα όσα διαδίδονται εδώ και καιρό, και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, δεν έχει βρεθεί ακόμη τηλεοπτική στέγη για τη Football League. Εξ ου και αποφασίστηκε άλλη μια αναστολή έναρξης του πρωταθλήματος, μέχρι νεωτέρας. Όπως έχει αναφέρει η στήλη εδώ και καιρό, δεν υπάρχει καμία κρούση προς τη διοργανώτρια.

Το παλεύει η ΕΡΤ

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018: την Παρασκευή 7/10 στις 21:45 υποδέχεται την Κύπρο και τη Δευτέρα 10/10 παίζει στην Εσθονία. Αμφότερα θα καλυφθούν από το OTE Sport 1. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η ΕΡΤ το… παλεύει αναφορικά με τη μετάδοση των εν λόγω αγώνων και από ελεύθερο κανάλι, παράλληλα με τον ΟΤΕ. Και τα επόμενα 24ωρα θα έχουμε νεότερα…

Μπασκετικά περιοδικά δωρεάν σε «SportDay» και «Live Sport»

Η «SportDay» κυκλοφορεί την προσεχή Παρασκευή 7/10 με περιοδικό εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην Α1 που αρχίζει. Αναλυτική παρουσίαση και των 14 ομάδων, συνεντεύξεις παικτών των (τεσσάρων πρώτων της προηγούμενης σεζόν και φαβορί για ανάλογη κατάταξη και φέτος) Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Αρη, αφιερώματα στους μπασκετμπολίστες που θα λάμψουν, ψαγμένα κουίζ και... εξαντλητικά στατιστικά είναι μόνο μερικά από όσα θα εμπεριέχονται στο περιοδικό, όπου έγραψαν οι Παύλος Δεπόλλας, Τόλης Κοτζιάς, Νίκος Ζέρβας και Μαρίνος Πρίντεζης.

Η δε «Live Sport» κυκλοφορεί αύριο, Τρίτη 4/10 με ένα νέο αθλητικό περιοδικό, αποκλειστικά για μπάσκετ: το «Man to Man». Στο πρώτο τεύχος υπάρχουν, μεταξύ άλλων, δεκασέλιδο αφιέρωμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφιέρωμα στο πρωτάθλημα της Α1 που ξεκινά το Σαββατοκύριακο, και αναφορά στα (πολλά) ρεκόρ που στοχεύει φέτος ο Βασίλης Σπανούλης. Γράφουν οι Νίκος Παπαδογιάννης, Γιάννης Ψαράκης, Νίκος Μπουρλάκης και Γιώργος Κογκαλίδης, ενώ την επιμέλεια της έκδοσης έχει ο Αντώνης Φουντής.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ