Παράταση στην αναβολή της Football League - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Παράταση στην αναβολή της Football League

ΔΣ Football League

Παράταση στην αναβολή της Football League

Την παράταση της αναστολής του πρωταθλήματος της Football League αποφάσισαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τη Δευτέρα (3/10). Συνάντηση με Κοντονή και εξώδικο στη Super League, ψάχνουν χρήματα.

Τηλεοπτική στέγη δεν έχει βρεθεί στη Football League, ούτε χορηγοί. Τα ρολά είναι κατεβασμένα και στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε τη Δευτέρα (3/10) αποφασίστηκε η αναστολή έναρξης του πρωταθλήματος, μέχρι νεωτέρας. Αναφορικά με την άρνηση της Super League να χρηματοδοτήσει τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, το σώμα αποφάσισε να σταλεί εξώδικο που θα αφορά στη διασφάλιση των δικαιωμάτων της Fοotball League.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια ανέφερε: "Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Παράταση της αναστολής του Πρωταθλήματος της Football League

2. Συνέχιση των διερευνητικών επαφών και συζητήσεων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

3. Άμεση υποβολή στην ΕΠΟ χρόνιων αιτημάτων της Football League που σχετίζονται με θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που την αφορούν. Ενδεικτικά αναφέρονται η μείωση των παραβόλων, η ρύθμιση οικονομικών οφειλών, η αναλογικότητα στην εκπροσώπηση κ.α.

4. Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 10/10/2016 και ώρα 14:00 μ.μ. στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα της εκπροσώπησης της Football League στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10/2016.

5. Ομόφωνη απόφαση αποστολής εξωδίκου εγγράφου στην Super League που θα αφορά την διασφάλιση των δικαιωμάτων της Football League τα οποία συστηματικά καταστρατηγούνται.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα των μελών της Football League από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ.Σταύρο Κοντονή για συνάντηση την Πέμπτη 06/10/2016 στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τις ΠΑΕ μέλη της και το Πρωτάθλημα".

Photo credits: Action Images

SHARE:
ΤΑΞΙΔΙ

ΤΑΞΙΔΙ

Έλληνας στις Βρυξέλλες

Ένα βιωματικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Χαμός στο twitter για την απόφαση του ΣτΕ

"Ξεσάλωσαν" οι χρήστες του twitter, μετά την ακύρωση του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24