MEDIA

Survivor: Διάσπαση στην ομάδα των Διάσημων!

Survivor: Διάσπαση στην ομάδα των Διάσημων!

Το Survivor έρχεται την Κυριακή το βράδυ με αναταράξεις στην ομάδα των Διάσημων καθώς τίποτα δεν θυμίζει την συλλογικότητα που βλέπαμε στα προηγούμενα επεισόδια (video)

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor μαρτυρά μαύρα σύννεφα πάνω από την ομάδα του Χούτου, του Κοκκινάκη και των άλλων Διάσημων. "Κάποιοι έχουν διασπάσει την ομάδα", αναφέρει μεταξύ άλλων η Σόφη Πασχάλη.

Παράλληλα η ιστοσελίδα του ριάλιτι αναφέρει: Το “Survivor” έρχεται την Κυριακή το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με … μαύρα απειλητικά σύννεφα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα καιρικά φαινόμενα που κατά διαστήματα ταλαιπωρούν τους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και στις σχέσεις τους.

Οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» καλούνται για μια ακόμη φορά να αγωνιστούν στον αγώνα επάθλου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, την ήττα των «Διασήμων» και μάλιστα με σκορ 10-1, πολλά έχουν αλλάξει στην ψυχολογία όλων των παικτών. Από τη μία οι «Μαχητές», που φαίνονται πιο ενωμένοι, έχουν πεισμώσει και θέλουν πλέον μόνο να κερδίζουν, από την άλλη οι «Διάσημοι», φιλόδοξοι πιο πολύ από ποτέ, θέλουν να επαναφέρουν στην ομάδα τους το … σερί των νικών τους.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά, αφού μαύρα απειλητικά σύννεφα εμφανίζονται στις σχέσεις των παικτών. Αν και μέχρι τώρα όλοι μιλούσαν για ομαδικότητα και ενωμένο πνεύμα, μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής όλα και όλοι αλλάζουν! Οι παίκτες αλλάζουν συμπεριφορά. Τίποτα δεν θυμίζει την συλλογικότητα που βλέπαμε στα προηγούμενα επεισόδια του “Survivor”. Κανείς δεν ενεργεί με βάση το καλό της ομάδας, κανείς δεν συμμερίζεται τον άλλον κι όλοι μιλάνε ανοιχτά πλέον είτε για τους συμπαίκτες τους είτε για τους αντιπάλους τους.

Όσον αφορά στο έπαθλο του αγώνα της Κυριακής, πρόκειται για κάτι που δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα, κάτι διαφορετικό, κάτι που το ονειρεύονται οι παίκτες. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους το αποκαλύπτει, οι παίκτες τρελαίνονται από τη χαρά τους.

Την Κυριακή στις 20:50, ένα ακόμη επεισόδιο του “Survivor” έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένα επεισόδιο που θα ταράξει τα νερά του Άγιου Δομίνικου!"

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ