MEDIA

Survivor 2: Το μήνυμα της Δαλάκα μετά τον τελικό

Survivor 2: Το μήνυμα της Δαλάκα μετά τον τελικό

Η Κατερίνα Δαλάκα έγραψε το πρώτο της μήνυμα στο λογαριασμό της στο Instagram μετά τον χθεσινό (13/7) τελικό του Survivor, όπου τελικά έχασε από τον Μαχητή, Ηλία Γκότση. Τι ανέφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των 400 μέτρων με εμπόδια.

Δεν κατάφερε η Κατερίνα Δαλάκα να βγει νικήτρια στον τελικό του Survivor 2, αφού ηττήθηκε από τον "Μαχητή", Ηλία Γκότση. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαφορά τους ήταν μικρή, με τον μεγάλο νικητή να συγκεντρώνει ένα ποσοστό κοντά στο 51,5%, ενώ στο 48,5% έφτασε το ποσοστό της Ελληνίδας πρωταθλήτριας των 400 μέτρων με εμπόδια.

Μια ημέρα μετά τον τελικό στο Άλσος Βεΐκου, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, έστειλε το μήνυμά της, ευχαριστώντας όσους την υποστήριξαν σε αυτό το εξάμηνο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, με τα σχόλια κάτω από το ποστάρισμά της να είναι κατά κύριο λόγο αποθεωτικά απ' όσους την στήριξαν και την ψήφισαν.

"Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα που ένιωσα από κοντά τις τελευταίες τρεις μέρες , θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε, σας αγαπώ.

Αυτό το όμορφο ταξίδι έκλεισε με όμορφες αναμνήσεις και ένα μεγάλο χαμόγελο, να έχετε όλοι την υγεία σας και να παλεύετε για τα όνειρά σας, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αν το πιστέψουμε πολύ", έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αποκάλυψε μάλιστα πως ονειρεύεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Survivor 2: Το μήνυμα της Δαλάκα μετά τον τελικό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ