MEDIA

Στο αυτόφωρο ο Τζένος, προς λουκέτο ο ΔΟΛ!

Στο αυτόφωρο ο Τζένος, προς λουκέτο ο ΔΟΛ!

Συνελήφθη ο διευθυντής των "Παραπολιτικών", Παναγιώτης Τζένος, άσχημες εξελίξεις στον ΔΟΛ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οι αστυνομικοί με πολιτικά, συνοδευόμενοι από εισαγγελέα, μπήκαν στα γραφεία της εφημερίδας "Παραπολιτικά" και πραγματοποίησαν τη σύλληψη, οδηγώντας τον εκδότη της Παναγιώτη Τζένο στον εισαγγελέα.

Η σύλληψη έγινε μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εν ώρα εργασίας του δημοσιογράφου και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Διαδικασίες πτώχευσης του ΔΟΛ ξεκίνησε η Alpha Bank

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη καθώς ο διευθυντής του "Βήματος" Αντώνης Καρακούσης ενημέρωσε στη γενική συνέλευση του εργαζομένους του ΔΟΛ ότι δεν υπάρχει επενδυτής την ώρα που η Alpha Bank ξεκίνησε διαδικασίες πτώχευσης.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, τα διαθέσιμα χρήματα φτάνουν μόνο για μία έκδοση του "Βήματος" ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τα "Νέα". Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Σταύρος Ψυχάρης θεωρείται αποχωρών μέτοχος.

Πάντως η γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ αποφάσισε ομόφωνα να μην προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και να εργαστούν κανονικά σε όλα τα Μέσα του Ομίλου.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ