MEDIA

SPORT24 Radio 103,3 και στο Νότιο Αιγαίο!

SPORT24 Radio 103,3 και στο Νότιο Αιγαίο!

Νέα επέκταση για τον πλέον δυναμικό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας. Από την Πρωτοχρονιά του 2017 και στο Νότιο Αιγαίο!

Η πιο δυνατή αθλητική φωνή της χώρας, ο SPORT24 Radio 103,3 είναι έτοιμος ( μετά την Κύπρο ) να εκπέμψει από τη Ρόδο σε όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Από την Κυριακή 1 Ιανουαρίου το πρόγραμμα του SPORT24 Radio θα μεταδίδεται καθημερινά σε όλο το Νότιο Αιγαίο από τη συχνότητα 104,9 FM.

Το ραδιοφωνικό πρόγραμμα του γνωστού αθλητικού σταθμού μεταφέρεται στους φιλάθλους του νοτιοανατολικού Αιγαίου, με αναμεταδόσεις από όλα τα γήπεδα και ρόστερ πρωταθλητισμού. Ο νέος SPORT24 Radio Ρόδου 104,9 προετοιμάζει νέο πρόγραμμα που θα καλύπτει όλη την αθλητική δραστηριότητα του Αιγαίου.

Η νέα αυτή επέκταση είναι αποτέλεσμα της περαιτέρω ανάπτυξης του ομίλου της 24MEDIA στο χώρο του ραδιοφώνου. Απώτερος σκοπός είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των φίλων του αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα.

Ο SPORT24 Radio ανήκει στον όμιλο 24MEDIA το μεγαλύτερο, και συνεχώς αναπτυσσόμενο, δίκτυο ψηφιακών μέσω και τεχνολογίας στην Ελλάδα, που διαχειρίζεται περισσότερα από 15 premium brands, τα οποία ενώνουν τους χρήστες σε διαφορετικές πλατφόρμες.

SPORT24 Radio 103,3 - ανεβαίνει συνεχώς και... Παίζει Δυνατά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ