MEDIA

"Σεντόνι", βόλεϊ, πόλο, τένις, μηχανοκίνητα!

"Σεντόνι", βόλεϊ, πόλο, τένις, μηχανοκίνητα!

Γεμάτο είναι το προσεχές πρόγραμμα, με δράση σε σχεδόν κάθε άθλημα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το Champions League επιστρέφει με καρέ αγώνων το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη, όλα τα ματς ξεκινούν στις 21.45.

Αύριο, Τρίτη, μεταδίδονται από το Cosmote Sport 1 το Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου κι από το Cosmote Sport 2 το Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Την Τετάρτη 8 το Cosmote Sport 1 δείχνει το Ντόρτμουντ – Μπενφίκα σε περιγραφή Άλκη Τσαβδαρά και το Cosmote Sport 2το Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου, ματς που θα μεταδώσει παράλληλα και η ΕΡΤ.

Και τις δύο βραδιές θα βγει στις 20:00 η εκπομπή «UEFA Champions League Show» σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου.

Φουλ πρόγραμμα σε βόλεϊ, χάντμπολ, τένις και μηχανοκίνητα στην Cosmote TV

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, διεκδικεί την πρόκρισή της στα ημιτελικά του CEV ChallengeCup και οι συνδρομητές των καναλιών Cosmote Sport θα συνδεθούν με τον Ρέντη, την Τετάρτη 8/3 στις 19:30 (Cosmote Sport D), για να δουν live και αποκλειστικά αν οι “ερυθρόλευκες” θα τοποθετηθούν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Στα υπέρ τους έχουν τη νίκη του πρώτου ματς με την Αστερίξ, στο Μπέρεβεν (3-2 σετ),γεγονός που σημαίνει ότι τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς χρειάζονται νίκη (3-0 ή 3-1 ή 3-2). Σε περίπτωση ήττας με 2-3, η συνάντηση θα οδηγηθεί στο “χρυσό” σετ.

Οι φαν του χάντμπολ θα παρακολουθήσουν και παιχνίδι του VELUX EHF ChampionsLeague, το (Σάββατο 11/3, 18.30, Cosmote Sport 8) και συγκεκριμένα, τη συνάντηση της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας και φιναλίστ του περσινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Βέσμπρεμ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2014 και πρωτοπόρο της γερμανικής λίγκας, Φλένσμπουργκ. Το ματς ανήκει στην 14η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι κάθε γκρουπ, με τη Βέσμπρεμ να είναι τρίτη (14 βαθμοί) και την Φλένσμπουργκ να βρίσκεται στην τέταρτη θέση με την Κίελο (11 βαθμοί).

Η εβδομάδα περιλαμβάνει και πρεμιέρα των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, με πρώτο το BNP ParibasOpen. που ξεκινά την Πέμπτη 9/3 στις 21.00, στο Ίντιαν Ουέλς της Καλιφόρνια. Στο Cosmote Sport 6, παρακολουθούμε τους αγώνες του κυρίως ταμπλό και τους πέντε κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης (Μάρεϊ, Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα, Ράονιτς και Νισικόρι) μεταξύ πολλών άλλων. Οι προημιτελικοί θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 16/3, οι ημιτελικοί το Σάββατο 18/3 και ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/3, στις 22.00.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 12/3, περιλαμβάνει διαδοχικές συγκινήσεις για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στις 20.00, στο Cosmote Sport 5, θα βρούμε το Derramadero PowerS tage του Μεξικού. Στη διαδρομή, οι οδηγοί διασχίζουν δυο βουνά και μάλιστα φτάνουν σε υψόμετρο 2.737μ., όπου πρέπει να διαχειριστούν και την αναπνοή. Στις 21.30, στο Cosmote Sport 5 θα ξεκινήσει ο μοναδικός αγώνας που ανήκει στο πρόγραμμα του NASCAR και αντί τροπαίου, απονέμεται ζώνη πρωταθλητή, Las Vegas Kobalt 400. Μέσα στα χρόνια έχει κυριαρχήσει η Ford (έχει 9 νίκες, ακολουθεί η Chevrolet με 7) και τα όσα συμβούν στην έρημο του Λας Βέγκας θα τα απολαύσουμε μόνο στα κανάλια Cosmote Sport.

Πόλο και βόλεϊ στη Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Τρίτη 7 Μαρτίου έως και το Σάββατο 11 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, διπλή εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο», τον αγώνα Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός για την Α1 Ανδρών και την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πάντοβα για το Len Euro League Γυναικών. Η αρχή, γίνεται την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 18:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από το Novasports 1 και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Καλεσμένος θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Νάσος Ηρειώτης. Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 19:00 με τον αγώνα Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός για την 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 και από την υπηρεσία NovaGO. Στην περιγραφή θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος. Την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 18:00 θα προβληθεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο που θα προβληθεί από το Novasports 1 και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Τέλος, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 18:00 θα μεταδοθεί από το Novasports 5 ο επαναληπτικός αγώνας Ολυμπιακός – Πάντοβα για το Len Euro League Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Πρόγραμμα και βόλεϊ στα κανάλια Novasports. Την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 18:00 θα προβληθεί από το Novasports 1 ο αγώνας Κηφισιά - Παναθηναϊκός για την 20η αγωνιστική της Volley League. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης. Παράλληλα, την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 17:00 στο πλαίσιο της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα λεπτό προς λεπτό» θα προβληθούν στο Novasports1HD εκτεταμένα στιγμιότυπα του αγώνα, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παμβοχαϊκός για την 21η αγωνιστική της Volley League.

Επίσης, η εκπομπή για το βόλεϊ, «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, θα προβληθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 19:00 και την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 19:00 από το Novasports 1. Στην εκπομπή, καλεσμένος θα είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ γύρω από το πρωτάθλημα της Volley League, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Απόψε έχει… «Ράδιο Αρβύλα»

Έρχονται με άγριες διαθέσεις και έχοντας στα χέρια τους όλο το υλικό του δεκαπενθήμερου. Η παρέα του Αντώνη Κανάκη, δεν κρατιέται και απόψε στις 23:20, στον ΑΝΤ1, είναι βραδιά… «Ράδιο Αρβύλα».

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. επιδιώκει τη σιωπή των ΜΜΕ

Οι χαριστικές ρυθμίσεις με το απολύτως ευνοϊκό και χωρίς υπολογισμό για τις κοινωνικές επιπτώσεις, κανονιστικό πλαίσιο των VLTs, φαίνεται ότι δεν αρκεί στην ΟΠΑΠ Α.Ε, που τώρα βάζει στο στόχαστρό της και ΜΜΕ, ζητώντας εξοντωτικές αποζημιώσεις, με στόχο τη σιωπή. Όπως αναφέρει ο εκδότης της εφημερίδας “Παραπολιτικά” κ. Γιάννης Κουρτάκης, ο ΟΠΑΠ έκανε αγωγή στη συγκεκριμένη εφημερίδα, ζητώντας το ποσό των 2.000.000 (!) ευρώ. Συγκεκριμένα ο ΟΠΑΠ ζητά “να καταβάλει για την προσγενόμενη ηθική βλάβη: α) Η πρώτη των εναγομένων (Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε.) το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, β) ο δεύτερος των εναγομένων (Γιάννης Κουρτάκης) το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ, γ) ο τρίτος των εναγομένων (Δημήτριος Γιαννακόπουλος) το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ, δ) ο τέταρτος των εναγομένων (Κλέωνας Γρηγοριάδης) το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ”.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. Φέρεται να ενοχλήθηκε από δημοσιεύματα σχετικά με την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης στο θέμα των VLTs, παράδοση που οδηγεί στην καζινοποίηση της χώρας, καθώς θα ανοίξουν μικρά καζίνο σε κάθε γειτονιά. Η αγωγή δημιουργεί κακό προηγούμενο, σε μια εποχή που τα ΜΜΕ, πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες, αντιμετωπίζουν και εκβιαστικά διλήμματα σχετικά με τα ρεπορτάζ, τους που σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (πχ όταν η κριτική αφορά σε μονοπώλια), μπορεί να οδηγήσουν στο “κόψιμο” διαφημιστικών budgets.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ