MEDIA

Πούλιτζερ σε Έλληνες, Αντετοκούνμπο στον ΟΤΕ, γιορτή ΠΑΟΚ στη Nova

Πούλιτζερ σε Έλληνες, Αντετοκούνμπο στον ΟΤΕ, γιορτή ΠΑΟΚ στη Nova

Ποιοι Έλληνες φωτογράφοι κέρδισαν το Πούλιτζερ, τι λένε οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στον Βασίλη Σκουντή και πώς θα καλυφθεί από τα κανάλια Novasports η γιορτή του ΠΑΟΚ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Βραβείο Πούλιτζερ απονεμήθηκε στην ομάδα φωτογράφων του Thompson Reuters, όπου συμπεριλαμβάνονται τρεις Έλληνες. Γιάννης και Θάνασης Αντετοκούνμπο θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή "Pick & Roll", ενώ τα κανάλια Novasports θα καλύψουν ζωντανά την επετειακή εκδήλωση για τα 90 χρόνια της ίδρυσης του ΠΑΟΚ.

Τρεις Έλληνες στους νικητές των Βραβείων Πούλιτζερ

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters και η εφημερίδα "New York Times" τιμήθηκαν από κοινού με τα βραβεία Πούλιτζερ στην κατηγορία "Breaking News" για την φωτογραφική κάλυψη της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.

Το βραβείο Πουλιτζερ απονεμήθηκε στην ομάδα φωτογράφων του Thompson Reuters, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και τρεις Έλληνες, οι όποιοι και αποτύπωσαν την προσφυγική κρίση με τον φακό τους. Είναι οι Γιάννης Μπεχράκης, Άλκης Κωνσταντινίδης και Αλέξανδρος Αβραμίδης.

Στο πρακτορείο Associated Press απονεμήθηκε βραβείο "Κοινωνικού Ρεπορτάζ" για τις εργασιακές συνθήκες εκμετάλλευσης και κακοποίησης στην βιομηχανία θαλασσινών.

Η εφημερίδα "Los Angeles Times" διακρίθηκε στην κατηγορία "breaking news" για την κάλυψη της σφαγής στο Σαν Μπερναντίνο, ενώ οι εφημερίδες "Tampa Bay Times" και "Sarasota Herald-Tribune" μοιράστηκαν το βραβείο για "Ερευνητική Δημοσιογραφία".

Γιάννης και Θάνασης Αντετοκούνμπο στο "Pick & Roll"

Η εκπομπή "Pick & Roll" απόψε Τρίτη στις 19:30, στο ΟTE Sport 4) θα είναι ξεχωριστή, καθώς ο Βασίλης Σκουντής θα έχει στο στούντιο του ΟΤΕ TV δύο Έλληνες που διαφημίζουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο: τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν για τους Μπακς και τους Νικς, ο Γιάννης και ο Θανάσης θα μιλήσουν για το αμερικανικό όνειρο και το ταξίδι από τη γειτονιά των Σεπολίων στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, το οποίο προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια ΟΤΕ Sport.

Τα δυο αδέλφια θα μοιραστούν με τους συνδρομητές του OTE TV κάποιες από τις συγκλονιστικές εμπειρίες που έχουν ζήσει, όντας στο ίδιο παρκέ με θρύλους, όπως ο Κόμπε Μπράιαντ και ο Λε Μπρον Τζέιμς. Θα αποκαλύψουν και τα όνειρα τους για την Εθνική Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της ιδιαίτερης επίσκεψης των αδελφών Αντετοκούνμπο, θα θυμηθούμε τι έχουν πει για τον "Greek freak" μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Στεφ Κάρι, ο Κόμπε Μπράιαντ και ο Όσκαρ Ρόμπερτσον, αλλά και τι είχε να σχολιάσει για τον Θανάση ο Καρμέλο Αντονι.

Θα απολαύσουμε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους, πριν πάρει τη σκυτάλη ο μικρότερος -και ανερχόμενος- αδελφός τους, Κώστας, ο οποίος μετείχε στο παιχνίδι που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Πόρτλαντ, με τους καλύτερους παίκτες γυμνασίων του κόσμου.

Η μεγάλη εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ μόνο στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 20:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την επετειακή εκδήλωση για τα 90 χρόνια της ίδρυσης του ΠΑΟΚ.

Η εκδήλωση θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους.

Τα κανάλια Novasports θα στρώσουν το "ασπρόμαυρο χαλί" πριν την έναρξη της εκδήλωσης με ένα ωριαίο pre show από τις 19:30, στο οποίο ο Γιάννης Πάγκος θα φιλοξενήσει τις δηλώσεις σημαντικών προσώπων που θα παραστούν στην λαμπερή βραδιά και θα θυμηθούν μεγάλες στιγμές από την ένδοξη πορεία του ΠΑΟΚ.

Στις 20:30 θα ξεκινήσει η γιορτή με παρουσιαστές τους Γιώργο Μαυρίδη και Ελένη Τσολάκη. Η εκδήλωση, που θα διεξαχθεί την ημερομηνία γενεθλίων της ίδρυσης του ΠΑΟΚ, θα κινηθεί ανάμεσα στο ένδοξο παρελθόν, το δυναμικό παρόν και το πολλά υποσχόμενα μέλλον του συλλόγου. Μετά το τέλος του event, ο Γιάννης Πάγκος στο ημίωρο post show θα φιλοξενήσει τις δηλώσεις των βραβευθέντων.

"Ο Steve Jobs και πώς άλλαξε τον κόσμο"

Το ωριαίο βιογραφικό ντοκιμαντέρ "Ο Steve Jobs και πως άλλαξε τον κόσμο" (The way Steve Jobs changed the world), παραγωγής UPSIDE TV 2011, μεταδίδει η ΕΡΤ3 την Τετάρτη, 20 Απριλίου, στις 20:00.

Η ιστορία για τον ιδρυτή της Apple ξεκινά στο Σαν Φρανσίσκο, σε ένα γκαράζ, όπου ένα ευφυές παιδί με εφευρετικότητα και ικανότητα στον σχεδιασμό πίστεψε ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Και τα κατάφερε.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ