MEDIA

Πλήρης επιβεβαίωση Sport24.gr για Premier και ΟΤΕ!

Πλήρης επιβεβαίωση Sport24.gr για Premier και ΟΤΕ!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, θυμίζει από πότε είχε πρωτογράψει για την ανανέωση της συμφωνίας του ΟΤΕ με την Premier League, την οποία παρουσιάζει.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

Εδώ και μία εβδομάδα, από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου εν προκειμένω, είχατε διαβάσει στο Sport24.gr για την ανανέωση της συμφωνίας του OTE TV με την Premier League , η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα. Ιδού οι λεπτομέρειες με την ανακοίνωση:

« Και την επόμενη τριετία, έως το 2019, η Premier League, από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, θα φιλοξενείται στα κανάλια OTE SPORT, καθώς ο OTE TV ανανέωσε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης της διοργάνωσης για τις αγωνιστικές περιόδους 2016/17, 2017/18, 2018/19 εξασφαλίζοντας σε αποκλειστικότητα και τους 380 αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος ανά αγωνιστική περίοδο.

Με μετάδοση σε 185 χώρες σε όλο τον κόσμο και συνεργασία με 80 διαφορετικούς παρόχους, η Premier League κατατάσσεται 1η στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, σε επίπεδο εθνικών πρωταθλημάτων. Το συναρπαστικό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Αγγλίας έχει να επιδείξει κορυφαίες και ιστορικές ομάδες, που πρωταγωνιστούν εντός εκτός βρετανικών συνόρων, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τότεναμ Χότσπερ κ.α. και σπουδαίους παίκτες σαν τους Γουέν Ρούνεϊ, Σέρχιο Αγουέρο, Αλέξις Σάντσες, Ραδαμέλ Φαλκάο, Ντιέγκο Κόστα, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και Νταβίντ ντε Χέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιρού στην Premier League ανήλθε σε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σημειώνοντας νέο ρεκόρ και η νέα σεζόν στα κανάλια OTE SPORT αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ.

«Είμαστε χαρούμενοι που, για άλλη μία τριετία, θα προσφέρουμε στους συνδρομητές μας το πρόγραμμα της Premier League, ένα από τα δυναμικότερα και πιο εντυπωσιακά πρωταθλήματα της Ευρώπης, με πολύ μεγάλη απήχηση στη χώρα μας. Ακολουθώντας μία σειρά ανανεώσεων σε κορυφαίες διοργανώσεις στον ΟΤΕ TV, το αγγλικό πρωτάθλημα συμπληρώνει το πλούσιο και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα στα κανάλια μας. Και με τη δημοσιογραφική ομάδα των OTE SPORT να δίνει προστιθέμενη αξία στο τηλεοπτικό προϊόν, είμαι βέβαιος ότι και τη νέα χρονιά οι συνδρομητές μας θα απολαμβάνουν σπουδαίο ποδόσφαιρο», σχολίασε ο Διευθυντής του OTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Premier League, Richard Scudamore ανέφερε: «Ο OTE TV κάνει εξαιρετική δουλειά στην μετάδοση της Premier League για τους φιλάθλους μας στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που επέλεξαν και πάλι να επενδύσουν στην απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ανυπομονούμε να ξανασυνεργαστούμε μαζί τους τις ερχόμενες περιόδους».

Την κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία του αγγλικού πρωταθλήματος, όπως και των άλλων πρωταθλημάτων που απολαμβάνουν οι συνδρομητές του OTE TV, ενισχύει η ποιοτική κάλυψη στα κανάλια ΟΤΕ SPORT, με μεγάλες δημοσιογραφικές αποστολές, εξειδικευμένες εκπομπές, νέες τεχνολογίες στις live μεταδόσεις και τις αναλύσεις φάσεων, πλούσια ρεπορτάζ και συνεχή ενημέρωση για τα φίλαθλα κοινά από τη δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV».

Τριήμερο Κυπέλλου

Η αγωνία στο Κύπελλο Ελλάδας κορυφώνεται και το τριήμερο 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένο στον θεσμό των εκπλήξεων. Η 3η και τελευταία αγωνιστική αναμένεται καθοριστική για τις ομάδες που μετέχουν στην διοργάνωση με τους αγώνες να έχουν κοινή μέρα και ώρα έναρξης ανά όμιλο.

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 15.00 ρίχνεται στη μάχη ο 1ος όμιλος με τον Νέο Αχαρναϊκό να φιλοξενεί τον Ηρακλή (OTE Sport 1HD) και η Αναγέννηση Καρδίτσας τον ΠΑΣ Γιάννινα (OTE Sport 2HD). Για τον 2ο όμιλο, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 15.00, ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Πανιώνιο (OTE Sport 1HD), που ήδη έχει εξασφαλίσει μία θέση για τους 16 της διοργάνωσης, ενώ την ίδια ώρα Ζάκυνθος και Παναιτωλικός (OTE Sport 2HD) συμπληρώνουν τους αγώνες του ομίλου. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας Καλλιθέα-Ατρόμητος Αθηνών (16/12, 17.15, OTE Sport 1HD) με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Λαμία υποδέχεται την Βέροια (16/12, 17:15, OTE Sport 2HD) που θέλει τη νίκη και μόνο για να πάρει τη μία από τις δύο θέσεις όπου οδηγούν στην επόμενη φάση.

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 17.15 διεξάγονται επίσης και οι αναμετρήσεις του 8ου ομίλου, Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (OTE Sport 3HD) και Κισσαμικός-ΑΕΛ Καλλονή (OTE Sport 7HD). Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης (16/12, 19.30, OTE Sport 1HD), ενώ για τον ίδιο όμιλο ο Παναιγιάλειος φιλοξενεί τον Πλατανιά Χανίων (16/12, 19.30, OTE Sport 2HD). Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση με την διεξαγωγή αγώνων από τρεις ομίλους. Στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει τον ήδη προκριθέντα ΠΑΟΚ (OTE Sport 1HD), ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας Χανιά-Πανθρακικός (15.00, OTE Sport 2HD) με τις δύο ομάδες ισόπαλες να κοντράρονται για την 2η προνομιούχα θέση. Στις 17.00 στο νησί των Φαιάκων ο Παναθηναϊκός παίζει με την Κασσιόπη (OTE Sport 3HD) και η Παναχαϊκή θέλει την νίκη και μόνο απέναντι στον Λεβαδειακό (OTE Sport 7HD) ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση, ενώ οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δίνει την πρόκριση στην ομάδας της Λιβαδειάς.

Το πρόγραμμα των αγώνων για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται με τον 7ο όμιλο, όπου στις 19.00 ο Πανελευσινιακός αντιμετωπίζει την SKODA Ξάνθη (OTE Sport 1HD) και η ΑΕΛ την ΑΕΚ (OTE Sport 3HD). Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, η εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, είναι αφιερωμένη στο Κύπελλο Ελλάδας με όλη την αγωνιστική δράση του τριημέρου, πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ