MEDIA

Ως το 2019 η Premier στον ΟΤΕ!

Ως το 2019 η Premier στον ΟΤΕ!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αποκαλύπτει την ανανέωση της συμφωνίας του OTE TV με την Premier League, τι ετοιμάζει η ΕΡΤ για το Ολυμπιακός – Αρσεναλ και ποιες κούκλες της δημοσιογραφίας θα παίξουν beach volley…

Η Premier League είναι, κατά γενική ομολογία, το πιο εμπορικό πρωτάθλημα. Επί σειρά ετών εν Ελλάδι μεταδιδόταν από τη Nova ώσπου, τρία χρόνια πριν, ο ΟΤΕ κατόρθωσε να αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής της ως και τον Μάιο του 2016. Η διαγωνιστική διαδικασία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης τριετίας, για τις σεζόν 2016-19, έλαβε χώρα και ήδη ολοκληρώθηκε. Δεν υπάρχει βέβαια επίσημη ενημέρωση αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Premier League θα συνεχίσει να μεταδίδεται και τα επόμενα τρία χρόνια από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Ο OTE TV έχει ξεπεράσει, έως τώρα, τους 435.000 συνδρομητές και πλέον η διαφορά του σε συνδρομητές από τη Nova έχει διαμορφωθεί κάτω από τις 100.000, με τη Nova να είναι περίπου στους 510.000.

Καραϊς-κάκης!

"The Karais-kakis Stadium will be anything but serene on Wednesday night" γράφει η dailymail , προφανώς οι Αγγλοι νομίζουν ότι η Αρσεναλ πάει να παίξει σε κάτι σαν το "Σουκρού Σαράτσογλου". Ποιος είναι ο Κάκης, αλήθεια;

Με Αλεξανδρή και Λημνιάτη

Το Ολυμπιακός – Αρσεναλ μεταδίδεται μεθαύριο, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 21:45 και από OTE TV και από ΕΡΤ1. Στην ΕΡΤ καλεσμένοι των Ιωσήφ Νικολάου και Περικλή Μακρή θα είναι οι Αλέκος Αλεξανδρής και Γιώργος Λημνιάτης. Τις επιλογές των δύο προπονητών, καθώς και το ρεπορτάζ λίγο πριν από τη σέντρα, μεταφέρουν ο Γιάννης Δάρρας, ο Κώστας Κουκουλάς και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Σεντόνι... στην TV

Τελευταία... ευρωβδομάδα για το 2015 με αυλαία στους ομίλους των Champions και Europa League, όλα τα ματς στον ΟΤΕ TV και την Τετάρτη σε παράλληλη μετάδοση με την ΕΡΤ το Ολυμπιακός - Αρσεναλ ( δείτε όλες τις μεταδόσεις ). Από τα ματς της Τρίτης ξεχωρίζει το... θρίλερ στον όμιλο της ManUtd με τα ματς Βόλφσμπουργκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο OTE Sport 2 και PSV Αϊντχόφεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο OTE Sport 3 ενώ από το OTE Sport 6 θα προβληθεί το Σεβίλλη - Γιουβέντους.

Ανακοίνωση Forthnet

"Για άλλη μία φορά, η ΕΠΟ με τις πρακτικές που ακολουθεί στη διαδικασία ανάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος της τριετίας 2016-2019, καθιστά φανερό ότι δεν επιθυμεί να ακολουθήσει διαφανείς και ανοιχτές πρακτικές, αλλά διεξάγει δήθεν διαγωνισμό με μοναδικό σκοπό να τηρήσει τα προσχήματα.

Η Forthnet δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει τις μεθοδεύσεις της ΕΠΟ και θα συνεχίσει να διεκδικεί την προάσπιση των συμφερόντων της στα ελληνικά δικαστήρια".

Πόλο στα κανάλια Novasports

Το πόλο έχει την τιμητική του και αυτή την εβδομάδα στα κανάλια Novasports. Η αρχή, γίνεται την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Η συνέχεια είναι στις 19:00, με τη μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, του αγώνα Ελλάδα - Γερμανία για την 3η αγωνιστική του FINA World League Γυναικών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 16:00 οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Novasports 3 αλλά και από το Web TV του Novasports.gr το ντέρμπι Βουλιαγμένη – Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Τατάκης.

Και Τσίπρας και... Λεβέντης

Απόψε στις 23:20 καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» και στο STAR θα είναι o πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, λίγο καιρό μετά την πρώτη του παρουσία εκεί. Γενικώς τον Λεβέντη τον προωθούν πολύ τελευταία (και όχι μόνο οι από εν Ελλάδι...) ελέω των σεναρίων ανασχηματισμού και συγκυβέρνησης με τη συμμετοχή και των δικών του. Ισως ερωτηθεί ο πρωθυπουργός σχετικά, ο οποίος δίνει συνέντευξη στην ΕΡΤ1 νωρίτερα απόψε, στις 21:45, σε τρεις δημοσιογράφους (Β. Κεχαγιά, Γ. Κουβαράς, Β. Σκουρής) και παρουσιαστή τον Π. Χαρίτο.

Νικολόπουλος αντί Νταουντάκη

Η Νανά Νταουντάκη παραιτήθηκε από τη θέση της προεδρεύουσας στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ λόγω προβλήματος υγείας (περαστικά!). Τη θέση του προεδρεύοντος έλαβε ο Σταμάτης Νικολόπουλος, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα θα προτείνει τις θέσεις του προεδρείου. Υπενθυμίζεται ότι στην Ενωση, έξι μήνες μετά τις εκλογές, πρόεδρο ακόμη δεν έχουμε.

Διαύγεια στα μιντιακά δάνεια

Σαφή μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες επέλεξε να στείλει η κυβέρνηση δια στόματος του -κατά άλλα χαμηλών τόνων- αντιπροέδρου, Γιάννη Δραγασάκη, σηκώνοντας το λάβαρο του πολέμου κατά της διαπλοκής (τραπεζών και media). Όπως προανήγγειλε, το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ κατέκρινε ενόσω ήταν αντιπολίτευση) θα επεκταθεί και στις τράπεζες ώστε να δημοσιοποιούνται στοιχεία για τους δανειολήπτες και όσους εκδότες λαμβάνουν διαφημίσεις από τις τράπεζες. Στόχος της κίνησης αυτής είναι να αποκαλυφθούν τα στοιχεία που σκιαγραφούν τη διαπλοκή εκδοτών-τραπεζιτών, καθώς η κυβέρνηση έχει κατ' επανάληψη καταγγείλει κατ' εξαίρεση και κατά παράβαση δανειοδοτήσεις εκδοτικών επιχειρήσεων που δεν πληρούν τα κριτήρια.

Οι (μιντιακές) λατρείες της ημέρας...

Ως το 2019 η Premier στον ΟΤΕ!


Η πρωταθλήτρια beach volley Εφη Σφυρή, οι εθνικές ομάδες beach volley (Πηγιάννα Μεθενίτη, Πένυ Καραγκούνη, Βίκυ Αρβανίτη) και οι δημοσιογράφοι Βίκυ Χατζηβασιλείου και Χριστίνα Βραχάλη ενώνουν δυνάμεις και στηρίζουν τους Ελληνες Wheelchair Aθλητές του συλλόγου Τυρταίος μέσα από ένα αγώνα επίδειξης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στο Vari Sports Club Beach Volleyball Academy by Efi Sfyri την Κυριακή 13/12 στις 12:00.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ