Ολυμπιακός ίσον... τηλεθέαση - Media - SPORT 24
MEDIA

Ολυμπιακός ίσον... τηλεθέαση

Ολυμπιακός ίσον... τηλεθέαση

Πέντε αθλητικές μεταδόσεις ήταν στα κορυφαία προγράμματα της σεζόν, όλα με τον Ολυμπιακό... παρόντα.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Nielsen δημοσίευσε τα στοιχεία τηλεθέασης για τη σεζόν 2014-15, δηλαδή από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 έως την 31η Αυγούστου 2015. Τα στοιχεία που αναφέρει το φετινό «Year Book» της εταιρείας είναι πολύ ενδιαφέροντα, με πέντε αθλητικές μεταδόσεις να βρίσκονται στο στα κορυφαία προγράμματα της σεζόν, όλα με τον Ολυμπιακό παρόντα.

Κορυφαία αθλητική, και δη ποδοσφαιρική, μετάδοση το Ολυμπιακός - Γιουβέντους, τον Οκτώβριο με 1.778.000 τηλεθεατές ενώ στην πρώτη 20άδα συναντάμε και τον τελικό της Euroleague, τον Μάιο με 1.400.000 τηλεθεατές.Στον πίνακα του το TOP-20 της περυσινής τηλεοπτικής περιόδου, στα προγράμματα που σημείωσαν την υψηλότερη τηλεθέαση (και η κατάταξή τους προκύπτει από την τηλεθέαση μέσου λεπτού) βρέθηκε στην κορυφή ο Λάκης Λαζόπουλος με ένα από τα «Αλ τσαντίρι Νιουζ» του και με τον ALPHA να καταλαμβάνει τις εννέα από τις θέσεις!

Αξιοσημείωτο είναι ότι τη φετινή σεζόν θα «απουσιάσουν» από το τηλεοπτικό τοπίο τρία από τα προγράμματα του TOP-20: το «Voice», το «Music School» και η «Εθνική Ελλάδος».FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24