MEDIA

Oλες οι αλλαγές στα δελτία ειδήσεων (για να μην μπερδεύεστε…)

Oλες οι αλλαγές στα δελτία ειδήσεων (για να μην μπερδεύεστε…)

Ποια δελτία ειδήσεων άλλαξαν ώρα και ποια παρουσιαστή; Απαντά ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Μιντιακός… πυρετός επικρατεί τον τελευταίο καιρό, ύστερα από τις αλλαγές στις οποίες προχώρησαν τα (δημόσια και ιδιωτικά) κανάλια αναφορικά με τα δελτία ειδήσεως. Τόσο στις ώρες έναρξης όσο και στην παρουσίαση, με έσχατη αλλαγή από απόψε, τον ΣΚΑΪ. Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης των δελτίων; Για να το πούμε απλά, τα αγόρια στις 7 και τα κορίτσια στις 8 (παρά)!

Ο ΑΝΤ1 από πέρυσι πήγε το δελτίο στις 19:00 και από τις 30 Ιανουαρίου ανέλαβε την παρουσίασή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, αντί της Μαρίας Χούκλη. «Απέναντι», ίδια ώρα, παίζει εδώ και καιρό το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Στις 20 Φεβρουαρίου αναμένεται η πρεμιέρα του ανανεωμένου δελτίου της ΕΡΤ, από την παρουσίαση του οποίου έχει αποχωρήσει ο Πάνος Χαρίτος και την αναλαμβάνει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το δελτίο της ΕΡΤ θα παίζει μπάλα… μόνο του στη ζώνη των 9 καθώς από απόψε το δελτίο του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη μετακινείται στις 20:00 μιας και στο κανάλι επέλεξαν να το «Survivor» για τη βραδινή ζώνη. Λίγο νωρίτερα, στις 19:45, ξεκινά το δελτίο του Star με Μάρα Ζαχαρέα.

Οι ανακατατάξεις δεν άφησαν ανεπηρέαστο ούτε το Epsilon TV που αιφνιδίως αποφάσισε τη μετακίνηση του δελτίου με τον Νίκο Ευαγγελάτο στις 20:45 (από τις 18:45!), ποντάροντας και σε ένα καλό lead in ενόψει «Star Academy» (με Βίσση και Καρβέλα) που θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο.

Κανάλι

Ώρα έναρξης

Παρουσίαση

ΕΡΤ

21:00

Νίκος Παναγιωτόπουλος

Alpha

19:00

Αντώνης Σρόιτερ

ΑΝΤ1

19:00

Νίκος Χατζηνικολάου

Star

19:45

Μάρα Ζαχαρέα

ΣΚΑΪ

20:00

Σία Κοσιώνη

Epsilon TV

20:45

Νίκος Ευαγγελάτος

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ