MEDIA

Νίκος VS Αντώνη, Σία VS Μάρα και δύο νέες εφημερίδες!

Νίκος VS Αντώνη, Σία VS Μάρα και δύο νέες εφημερίδες!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τις… προσεχείς μάχες των δελτίων ειδήσεων αλλά και τις νέες κυκλοφορίες…

« Το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται στις 20:00» ενημέρωσαν από το γραφείο Τύπου του καναλιού του Φαλήρου σήμερα. Οπερ μεθερμηνευόμενον, ότι… αναβιώνει η μάχη των «8» των δελτίων, έστω κι αν μόνο ο ΣΚΑΪ θα παίζει στις 20:00: το Star ξεκινά 19:45.

Και αν δεν καταλάβετε, η Σία Κοσιώνη πάει… νωρίτερα, για να βρει τη Μάρα Ζαχαρέα καθώς λίγο νωρίτερα θα σφάζονται… μόνοι τους, δύο άντρες με τα δελτία των 19:00: ο Αντώνης Σρόιτερ του Alpha και ο Νίκος Χατζηνικολάου που ξεκινά από τις 30/1 να παρουσιάζει το δελτίο του ΑΝΤ1.

Αλλαγές ενόψει και στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, το νέο θα βγει στον αέρα ως το τέλος του μήνα. Ακούγεται για τη Λίζα Δουκακάρου στην παρουσίαση, θα έχει και σχολιασμό: ανάμεσα στους σχολιαστές θα είναι η Κατερίνα Ακριβοπούλου (ex ΣΚΑΪ και Alpha).

Συνάμα, η ομάδα των «Παραπολιτικών» ετοιμάζει καθημερινό φύλλο. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι η νέα έκδοση να βρίσκεται στα περίπτερα μέσα στον επόμενο μήνα. Το ερώτημα είναι αν θα προλάβει την αντίστοιχη καθημερινή έκδοση της «Real News», που επίσης ετοιμάζεται…

Εκτός από αλλαγές στα δελτία και νέες εφημερίδες, υπάρχουν και νέες εκπομπές. Και η πρώην αρχισυντάκτρια του «ΟΛΑ» αλλά και, παλιότερα, δημοσιογράφος (και εξαιρετική στα media) στο «Sportime» Χριστίνα Κατσαντώνη ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «Ροντέο» που ξεκινά σύντομα, κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΪ, σε παρουσίαση Βαγγέλη Περρή, Αθηναΐδας Νέγκα και Αννας Μαρίας Βέλλη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ