Όλα τα κανάλια της NOVA γίνονται HD! - Media - SPORT 24
MEDIA

Όλα τα κανάλια της NOVA γίνονται HD!

Όλα τα κανάλια της NOVA γίνονται HD!

Όλα τα Novasports και όλα τα Novacinema γίνονται HD και με ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ σύντομα έρχονται και άλλα κανάλια σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Το καλύτερο περιεχόμενο έρχεται τώρα με τον καλύτερο τρόπο στις οθόνες των συνδρομητών της Nova, καθώς όλα τα Novasports και όλα τα Novacinema γίνονται HD και με ήχο Dolby Digital Surround 5.1. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Όλα τα κανάλια της Nova γίνονται HD και είναι διαθέσιμα χωρίς καμία χρέωση!

Όλα τα Novasports και όλα τα Novacinema γίνονται HD και με ήχο Dolby Digital Surround 5.1!

Η Nova, προχωράει σε μία ακόμα πολύ μεγάλη αναβάθμιση των υπηρεσιών της! Από σήμερα 1η Αυγούστου, όλοι οι συνδρομητές της θα απολαμβάνουν την εμπειρία Nova HD δωρεάν! Η θέαση περιεχομένου σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας δεν θα έχει πλέον καμία χρέωση, ενώ ανάμεσα στα κανάλια που θα εκπέμπουν σε High Definition είναι και όλα τα Novacinema, όλα τα Novasports καθώς και το Novalifε!

Αναλυτικά, τα κανάλια που θα απολαμβάνουν σε High Definition όλοι οι συνδρομητές της Nova, ανάλογα με το πακέτο συνδρομής τους, χωρίς καμία χρέωση, είναι τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema1HD, Novacinema2HD, Novacinema3HD, Novacinema4HD, NovalifeHD, ARTE HD, τα αθλητικά κανάλια Novasports24HD, Novasports1HD, Novasports2HD, Novasports3HD, Novasports4HD, Novasports5HD, Eurosport1 HD, MotorsTV HD, το παιδικό κανάλι Boomerang HD σε αποκλειστικότητα, τα κανάλια της FOX, FOX HD, FOX Life HD και FOX Sports HD, τα βραβευμένα κανάλια ντοκιμαντέρ National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Discovery Showcase HD, RT Documentary HD, το ψυχαγωγικό κανάλι E!Entertainment HD, το ειδησεογραφικό κανάλι Russia Today HD, το μουσικό κανάλι MTV LIVE HD, τα κανάλια ερωτικού περιεχομένου Redlight HD, Hustler HD & Dorcel HD, το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ HD, ενώ σύντομα έρχονται και άλλα κανάλια σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας!

Μαζί με την εικόνα High Definition, την εμπειρία της κινηματογραφικής αίθουσας συμπληρώνει ο ήχος Dolby Digital Surround 5.1 που συνοδεύει όλα τα κανάλια της Nova, κάνοντας τους συνδρομητές να αισθάνονται ότι βρίσκονται στο κέντρο της δράσης!

Το καλύτερο περιεχόμενο, έρχεται τώρα με τον καλύτερο τρόπο στις οθόνες των συνδρομητών της Nova!

Nova. Ζεις καλύτερα!

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24